2777
2789
عنوان

راننده اسنپ زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 56 پست

الان چرا گزارش زدین؟چون جاده پیچید و اون نپیچید؟

چیکار به مردم دارین آخه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد هم یک طوری رفتار کرد که انگار طلب داشت ،یک، شما به چه درد می خورین خاصی تو نگاهش بود ...

بنده خدا حق داشته 

اگه من بودم یه نگاه علت خلقتتون چی بوده 

خاصی تو نگاهم پیدا میشد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

وای خدا مگه چیکار کرده اسنپ خیلی وقتا لوکیشن درست به اون بنده خداها نمیده من حتی بوده طرف آقا بوده یه خیابون کاملم رد کرده خودم بهش گفتم اشتباه رفتی از اینجا برگرد چرا گزارش بزنم خدا خوشش نمیاد با نون و درآمد یکی بازی کنم

وا خوب مسیرو اشتباه رفته بیچاره گزارش زدن داشت

مردمو از نون خوردن نندازین تا نیاز مالی نداشت نمیومد اسنپ عجبا 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
بعد هم یک طوری رفتار کرد که انگار طلب داشت ،یک، شما به چه درد می خورین خاصی تو نگاهش بود ...

حق داشت😂

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران

حالا من ی بار اسنپ گرفتم....داخل مجتمع لوکیشن نمیزنه ، همیشه سر ورودی مجتمع لوکیشن میزنه من همیشه زنگ‌میزنم بیا داخل مجتمع ساختمان 8 بچه کوچیک دارم

مرد نیومد گازشو داد رفت خودش کنسل کرد 😐😐😐