2777
2789
عنوان

سلام دلدارى مى خوام🙃🙃🙃

13 بازدید | 65 پست
دختر من یک سال و ١٠ ماهشه من الان سه روزه از شیر گرفتمش با همه سختى ها و رنج هایی که کشیدم واقعا خودمو وقفش کردم و نذاشتم غصه بخوره دائم بغل و ناز و نوازشو... همه جور خوراکى و... خدا وظیفه ام بود. حرفى نیست اما دیشب با قوم حاجى رفتیم پارک ارم هر کدوم یه چیزى گفتن چرا گرفتیش و..... جارى من مغرورانه برگشت گفت من که از اون مامانام که ٢سال کامل مى خوام به بچم شیر بدم خانووووما! بد کارى کردم؟! حس کردم تا قبل از ماه مبارک و عروسى خواهرم و گرماى مرداد که ٢ سالش مى شه بگیرمش از شیر. ترو خدا بهم قوت قلب بدین من ٣ روز رو موفق پشت سر گذاشتم
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
میخواستی بگی شماتاچهارسال شیربده البته اگه داشتی
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تادوماه روزی دوسه بارشیرمیدادم بعدش تاشش ماه شایدروزی یه بارکه اونم سیرنمیشد همینجوری الکی
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
جاریت خواسته حرصتو دربیاره که موفقم شد . من کلا ده روز شیر خوردم خیلیم مامانم خوبه برام چیزی کم نذاشته این حرفا چیه شیر دادنم پز داره واسه بعضیا
دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
یعنى این سن برا از شیر گرفتن زود نیست؟ من فکر مى کردم زمان مناسبى رو انتخاب کردم چون محل ما که اتوبان ارتشه هنوز هوا خنکه
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
هرکیم هرچی میگفت یه لبخند بدترازفحش تحویلش میدادم
آخه از اولم به خاطر سینه هاش شیر نمى دادش فقط شیر خشک چرا بعضى آدما انقدر بد قلبن؟!