2777
2789
عنوان

۲۲ تومن به کسی پول قرص دادم و الان حافظشو از دست داده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 48 پست
گذشتش دیگه هیچوقت یادش نیومد؟

گذشته خیلی دورش یادش بودولی اینایی که واسه دوسه سال پیش بود نه.یچیزی که واسش تعریف میکردی ۵دقیقه بعد یادش میرفت.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور با اینکه خونواده اش پول داشتن تو بهش قرض دادی اونم به حساب مامانش    

گفتم این خودش ادم مستقل بود حساباش یه دوره ب خاطر کاراش مسدود بود گف بزن کارت مامانم

همجنس هستین ؟؟ مطمعنی کلاه برداری نیست ؟؟ از کجا معلوم ک حافظه اش مشکل پیدا کرده؟؟!! 

بله اره بابا.. چون قبل عملش ارن خدافظی کرد گفت ۵۰ درصد احتمال کما رفتنش باشه نه بابا اینقد پولدار بودن  کلاهبردار نبود

اصلا حضوری همو دیدین

این دوره به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد

مطمئن باش نمیخواد بده وگرنه نمیذاشت دوسال طول بکشه مشابه همین رفتار اطرافم دیدم 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
بله اره بابا.. چون قبل عملش ارن خدافظی کرد گفت ۵۰ درصد احتمال کما رفتنش باشه نه بابا اینقد پولدار بو ...

کاش وقتی میدونست احتمال کما رفتنش هست پول شما را میداد 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران