2777
2789

شوهرم هی میگه قرض و قوله و بدهی داره

مادرش پولداره ولی ازش نمیگیره درصورتی که پول مامانش ارث پدر ایناست ، کاری ب اون ندارم

من الان از چند ماه پیش خودش گفته لباس خاستی بخرم برات اما نمیخره این ماه یه مقنعه خاستم اصلا اهمیت نمیده

امشب تولدم ن هدیه ای ن حتی تبریکی ... گفتم مانتو لباس ندارم شروع کرد گفت مگه برام بچه آوردی گفتم مشکل از خودته من ک ۱۰۰تا دکتر گفتن مشکلی ندارم ... خسته ام کرده هی گیر نیده 

پارسال رفته خوددش مانتو خریده ۳سایز بزرگتر ...منم دادمش ب مامانم خب چکار کنم تنگشن کنم پارچش ضخیمه خراب میشه. بگو چرا خودمو نمیبری برام چیزی بخری ... کاری ندارم شاید خاسته خوشحالم کنه ولی الان چی هرچی میخوام قبول نمیکنه...گوش نمیده ... بهونه میاره ....چقد دلم میخواد یه آرایشگاه برم حدکثر ۵۰۰خرج کنم دریغ از یه اصلاح ک اونم چند ماهه ژیلت میکشم ، حساسیتم دارم ب ژیلت...

(با کاربری قبلیم فعالم و ممکنه منو بشناسن اینو از اینکه دلم داره میترکه ساختم)

سلام

برو سرکار

ازس منتظر پول و بچه نباش

ژیلت نرن برو وکس وابرو باحقوقت

ولش کن

باهاش جدل نکن

این اخلاقش و خساستش درست بشو نیست

داره اسمون رو به ریسمون میبافه

اگر نمیاد درمان ناباروریش یا یه فکر اساسی کن یابچه بیار ازپرورشگاه

سلام برو سرکار ازس منتظر پول و بچه نباش ژیلت نرن برو وکس وابرو باحقوقت ولش کن باهاش جدل نکن ای ...

پرورشگاه قبول نمیکنه دارم میرم سرکار هرجا میخاستم برم دعوا راه می انداخت میگفت نرو اینو دیگه رفتم گفتم سفته دادم ... بخدا ماهی حدود۲تومن بکجا میرسه؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرورشگاه قبول نمیکنه دارم میرم سرکار هرجا میخاستم برم دعوا راه می انداخت میگفت نرو اینو دیگه رفتم گف ...

از پرورشگاه نمیاره و‌درمان هم نمیکنه بچه هم نخواد تااخر عمرش طعنه هم نندازه

برو سرکار هم خرج کن هم پس انداز

ولش کن باهاش جدل نکن اصلا

بخودت برس وشاد باش وگرنه نابود میشی