2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز پریود شدم ماه چهارم اقدام بود

بیا بغلم🫂..انشاالله این ماه مثبت بشه،هر وقت میشه به سلامتی دنیا بیاد من سقط مکررم بعد سه تا سقط رفتم اقدام🥲

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
خداروشکرر مبارکه عزیزم برای ما هم همین الان از ته دل دعا کن 🙏روز چندم بیبی چک زدی؟

چشم عزیزم انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه ،من روز موعدم زدم دو تا خط افتاد. همونجا رفتم آزمایش بعدظهرش ک جوابو گرفتم مثبت بود 

بیا بغلم🫂..انشاالله این ماه مثبت بشه،هر وقت میشه به سلامتی دنیا بیاد من سقط مکررم بعد سه تا سقط رفت ...

ان شاءالله عزیزم

حتما دکتر برو و آزمایشهای لازم رو انجام بده

منو شوهرمم باید بریم

از دوستان اگر کسی مشهد هست و اقدامه بگه آدرس یک خانومی رو بدم ک کار طب سنتی هستن من از عید اقدام بودم دکتر چند بار رفتم داروهای مختلف و کلی ویتامین داد فایده نداشت ماه پیش رفتم پیش این خانوم چند مدل دارو داد این ماه باردار شدم دوستم بهم معرفی کرد 

چشم عزیزم انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه ،من روز موعدم زدم دو تا خط افتاد. همونجا رفتم آزمایش بعدظ ...

خدارو شکر هزار بار،ممنون از دعای خوبت♥️

ان شاءالله عزیزم حتما دکتر برو و آزمایشهای لازم رو انجام بده منو شوهرمم باید بریم

من هنوز منتظر بودم اگه این ماه هم پریود بشم شوهرمو بگم دیگه بره آزمایش اسپرم بده ، درصورتیکه مال شوهرم خوب بوده و علی رغم داروهایی ک دکتر میداد بازم حامله نمیشدم ولی جای طب سنتی ک رفتم چیزایی داد ک رحمم رو تقویت و آماده کرد و خداروشکر حامله شدم 

ان شاءالله عزیزم حتما دکتر برو و آزمایشهای لازم رو انجام بده منو شوهرمم باید بریم

رفتم گفت مشکلی نداری ولی باید هپارین بزنم دیگه خدا داند و کارش🥺

رفتم گفت مشکلی نداری ولی باید هپارین بزنم دیگه خدا داند و کارش🥺

منم باید هپارین بزنم

البته برای قبلی هم زدم

اما سقط شد

الان ماه دوم اقدامم

مثل خودتم

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا