2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون هایپر مارکت دارن

1132 بازدید | 29 پست

من شوهرم هایپر مارکت بزرگ داره . اصلا جایی نمیتونیم با هم بریم 

حوصلم سر میره . شب ها تا ۱۰ و نیم یازده بازه ‌. بیاد خونه هم خسته هست جرات ندارم بگم  . دلم مسافرت شب گردی میخواد . 😔😔😔😔 ماشینشم فروخته . دلم خیلی مسافرت  و دور دور میخواد . مجردم هم بودم . خانواده ام اهل مسافرت گردش نبودن ب امید اینک روزی ازدواج کنم اقا منو ببره  ازدواج کردم ‌شغل شوهرم اینجوریه نمی تونه ‌ تکون بخوره.   تا حالا مسافرت نرفتم. بعش گفتم با هم یه روزه بریم مشهد ‌ گفت نمیتونم فعلا .گیر نده. 😔😔 

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درآمدش خوبع؟

بد نیست .معمولی . با کسی شریک نیست.  ب من ک زیاد پول نمیده ‌ از وسایل مغازه اش نمی تونم بردارم . خسیسه. میگ بردار ولی ته دلش مبدونم راضی نیست

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه
منم همینجوری شوهرم مغازه داره حتی جمعه ها هم میده در مغازه 

خیلی شغل بدیه . دلم مسافرت میخواد . چیکار  کنم ‌ ب میگ خواهرت با شوهرش میرن ‌ باهاشون برو .