2777
2789
عنوان

در و دل

92 بازدید | 11 پست

دلم گرفته از دست شوهرم بحثمون شد اصلا منو حساب نمیکنه دو تا بچه اوردم اسم یکی رو باباش گذاشت ک با کاراش جوونی و اعصاب منو ب باد داد دومی هم خودش بچم ی ماه شناسنامه نداشت تا حرف حرف خودش بشه انقد رو مغزم رژه رفت تا خستم کرد ما رسم داریم قربونی ببریم ک نبرید فقط زبون ریحتن بلده هم ب اسمش قسم میخورن ولی  من ازش گاهی متنفر میشم گاهی فک میکنم باهاش اینده ای ندارم اعتماد ب نفسمو برده زیر صفر بخاطر بی توجهیش ب خواسته هام 

😔😔😔😔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من تجربه ندارم که بگم باید چیکار کنین فقط خواهش میکنم با این تفکرات ادامه ندین. منظورم اینه یه فکری به حال زندگیتون بکنین. مادر من یه عمر تحمل کرد و ادامه داد. حالا سر پیری از پدرم متنفره و هر روز دعوا دارن. ناگفته نماند که با تحمل کردن های بیجاش، ما رو هم سوزوند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا بحال رفتی زندگی کردن رو یادبگیری عزیزم ؟؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

تکنیک ها و سیاست‌های زندگی رو بدونی؟؟؟ 

من تجربه ندارم که بگم باید چیکار کنین فقط خواهش میکنم با این تفکرات ادامه ندین. منظورم اینه یه فکری ...

مرد خوبیه کار میکنه از نظر مالی در حد توان ساپورت میکنه حلال حروم سرش میشه فقط منو خیلی بچع فرض میکنه فکر میکنه من چیزی حالیم نی، 

مرد خوبیه کار میکنه از نظر مالی در حد توان ساپورت میکنه حلال حروم سرش میشه فقط منو خیلی بچع فرض میکن ...

خب برین مشاوره. اگر همسرتون نمیاد شما برو. یه کاری برای زندگیت انجام بده. برای خوشبختی بجنگ