2777
2789

هرگز طرف دعا نویس و طلسمات نرید 

به شدت ویرانگر میباشد 

انسان جهت رسیدن به  کمال و رشددراین دنیا زندگی میکنداما بعضیها تا مشکلی پیش میاد سریع میرن سمت اینجور کارها 

خیلیها گفتن نتیجه دیدیم اما دروغ محض هست دعا نویس ها با استفاده از مهارتی که دارن سنگینی و گیر و گرفتاری های زندگی را از روی شما برمیدارن و بعد...

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و بعد از مدتی همه چیزی برای شما اوکی میشود البته اگر پیش کسی برید که کاربلد باشع 

بزارید اینجوری بگم که اونها همه چیز را در تیر کمان قرار میدن و هر روز کشیده و کشیده و یکدفعه به سمت خودتون بعد از مدتی یا مدتها به شکل اسف باری پرتاب خواهد شد

چقدرم زیاد شدن .... 

خدخودش کمک کنه نرن سمت این شیاطین 

خیلی خیلی بده 

زندگیو تباه میکنه 

بابا اخه کل این عالم و ادم ها و حتی شیاطین و اجنه مخلوق خدان 

بعد بجای زدن در خونه خدا میرن درخونه شیاطین 

اگه کسی دعا یا طلسم برامون نوشته باشه ما هیچجوره توی کارامون موفق نمیشیم و تنهاااا راهش اینه که پیش یه دعا نویسه خداترس بریم که طلسم و دعا رو باطل کنه.

اینو از یه آدمه زخم خرده میشنوید

هرگز سهل نگیرید این چیزارو

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

بعضی ها را دیدم خیلی علاقه دارن 

به شدت علاقه مند فهمیدن آینده هستن 

و برطرف شدن گرفتاری ها 

هی میخان برن سمتشون و عاشق دعاو طلسم هستن 

به دلسوزانه ترین شکل ممکن سمت اینجور کارها نرید 

عواقب بدی داره 

به سمت خدا برید و از خودش بخواهید 

شاید بگید که به سمت خدارفتیم ازش خاستیم 

اما هیچ کاری واسمون نکرد خدا دید ولی هیچ کاری نکرد 

اگه کسی دعا یا طلسم برامون نوشته باشه ما هیچجوره توی کارامون موفق نمیشیم و تنهاااا راهش اینه که پیش ...

اونش مشکلی نداره 

حتی خدا دو فرشته را فرستاد تا طلسمات مخرب را باطل کنن ولی نه پیش شیادها 

به دلسوزانه ترین شکل ممکن سمت اینجور کارها نرید  عواقب بدی داره  به سمت خدا برید و از خو ...

من میگم خدا یدالله فوق ایدیهم هست،،،تا اون نخواد هیچ اتفاقی نمیفته حتی طلسم هم رو ادم تاثیر نداره

من اگر مثلا طلسم داشته باشم،(میگم خدایا تو که برترین قدرتی چرا پس باعث شدی طلسم رومن تاثیر بذاره من که ازخودت کمک خواستم)

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚