2777
2789

چرا باید بهوره؟؟؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحت نمیشی که هیچ تازه بدترررررر هم میشههههه همه چی درست میشه...دلتو بسپار به خدا 

خانوادم دیگه راهی برام نزاشتن:)

تو رویایش را بِباف، اتّفاقش خودش می‌افتد‌🌱🌺

ن فقط نقص عضو میشی تا عمر داری میفتی گوشه خونه 

خودکشی به هر شیوه یک درصد شاید موفقیت آمیز باشه اگر شانس بیاری 

خب حالا عزیزم میخوای حرف بزنی باهامون 

می‌دونم دوست نداری فقط زده به سرت 

ببین منم الان گوشه خیابان تو بارون زدم کنار آهنگ گذاشتم 

دارم اشک میریزم همه ما غم داریم درد داریم مشکلات داریم 

ولی دلیل نمیشه خودکشی کنیم 

تو الان کمی حالت خوب نیست وگرنه دوست داری یطوری درست بشه و رها بشی از این وضعیت کنونی 

واست دعا میکنم که خدا یجوری حال دلتو خوب کنه 

مشکلات رو از پیش پات ب آسانی برداره که رها بشی 

از این بلاتکلیفی

فقط کافیه خودت هم ی کم آروم باشی 

ب این فکر کن ک اتفاقات تلخ چند سال پیش شاید حتی یادت هم نمیاد چ برسه برات مهم باشه 

اینا هم میگذره

پاشو دست و صورتت بشور  ی چیزی بخور بگیر بخواب 

فردا هم روز خداست

خدارو چ دیدی یکباره میبینی دری به روت باز میشه 

که در خواب هم نمیدیدی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍