2777
2789

اگه تجربه دارید بگید 

لطفا حتی به کلمه ننویسید برای من که نشد 

اما اگه حاجت گرفتین شرایطی که رعایت کردین غیر از توسل چی بوده مثل ترک گناه و احترام به والدین 

وای خانم ام البنین نشده که منو حاجت روا نکنه

زیاد مذهبی نیستم اما گره خیلی مشکلاتم با نظر عنایت ایشون واشده

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خانم ام البنین نشده که منو حاجت روا نکنه زیاد مذهبی نیستم اما گره خیلی مشکلاتم با نظر عنایت ایش ...

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

وای خانم ام البنین نشده که منو حاجت روا نکنه زیاد مذهبی نیستم اما گره خیلی مشکلاتم با نظر عنایت ایش ...

شاید گناهکار هم نیستی 

من الان پدر و مادرم سر یه موضوع کاااملا بیخود با من قهرن با اینکه من مقصر نبودم چند بار رفتم باهاشون صحبت کنم حتی چند روز پیش مهمون داشتیم انقد دلش به حالم سوخت رفته بود برام کار پیدا کنه . باز با این حال فکر میکنم مقصرم 

سلامتی امام زمان سلامتی خودم و خانواده م مرسی ازمحبتتون عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دع ...

انشالله که به خواسته دلتون می رسید 

برای نازایی خواهرم دعاکن عزیزم بحق دل پاکت خواهش میکمم

فدات شم عزیزم 

اگه قابل باشم چشم

انشالله که خدا دامنشو سبز کنه

شاید گناهکار هم نیستی  من الان پدر و مادرم سر یه موضوع کاااملا بیخود با من قهرن با اینکه من مق ...

نمیشه یکی رو واسطه کنی از دلشون دربیارن؟

شاید دچار سوءتفاهم شدن

حتی به آدم گناهکار هم نظر میکنن ؟

خیلی کریمن خیلییی اره نظر میکنن 

ترسم که شفاعت کنداز قاتل خویش

از بس آقاست و کرم دارد حسین

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نمیشه یکی رو واسطه کنی از دلشون دربیارن؟ شاید دچار سوءتفاهم شدن

ببین یه آقایی میاد خونمون ۶۰ سالشه یه دوستی خیلی کمرنگی با پدرم داره .یکی دو بار با زن غریبه اومده و جلو چشم ما که مجرد هستیم گفت ما می‌خوایم بریم تو اتاق یا حتی تنها که بیاد مشخصه با دختر تلفنی حرف ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میزنه. اینبار با یه زن خیلی کم سن شاید ۳۰ ساله اومد منم دیگه عصبانی شدم . به زنه گفتم شما چه نسبتی دارید اول گفت محرم هستیم بعد گفت من دخترشم . دختر اون آقا ۲۰ سالشه منم گفتم شناسنامتو بده ببینم یا زنگ میزنم پلیس بعد گفت نه اون جای عموی منه خلاصه اسم پلیس رو آوردم به آقاهه گفت پاشو بریم . حالا بابام میگه چرا بهشون احترام نذاشتی میگم آخه مگه بار اولشه .حالا اصلا به بابام جواب پس ندادم فقط گفتم این مرد کاراش زشته جلو چند تا مجرد میگه بذارید ما دو تا بریم تو اتاق. برگشته میگه نتونستی ریون کثیفتو نگه داری .واقعا آدم باید اول احترام به فرزند رو بدونه یا احترام به مهمان ؟

ببین یه آقایی میاد خونمون ۶۰ سالشه یه دوستی خیلی کمرنگی با پدرم داره .یکی دو بار با زن غریبه اومده و ...

حق با شماست

فقط موندم مادرتون چرا قهره؟

قاعدتا ایشون باید حق رو به شما می داد

حق با شماست فقط موندم مادرتون چرا قهره؟ قاعدتا ایشون باید حق رو به شما می داد

اون که اصلا ماجراش مفصله . واقعا اعصابم نمی‌کشه اونو توضیح بدم اما سر همین ماجرا هم جای اینکه طرف منو بگیره برگشت گفت والا دیدی ک حرفی نزدم هر کیو تو قبر خودش میذارن تازه میخواستم بهشون وای تازه دم بدم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ میخواستم بگم رختخوابشونم پهن میکردی وسط اتاق ی موقع بهشون فشار نیاد