2777
2789
سلام عزیزدلم ببین قشنگم بنا ب فرموده ی آقا رسول الله ص خواب ها سه قسم هستن خواب خوب : از جانب خدا هس ...

سلام وقت بخیر 

من خواب دیدم یه ماشین حمل جنازه شبیه امبولانس از کنارمون رد میشه و یکی از همسایه هامون که فوت شده توش بوده تعبیرش چی میتونه باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلا میشه تعبیر خواب منم بگید

تو خواب دیدم رفتم شیرینی فروشی کارت اشتباهی آورده بودم مغازه دار میخواست با اصرار کارت اشتباهی رو بکشه ولی من اجازه ندادم و چون کارت خودم پیشم نبود دیگه هیچی نخریدم از مغازه رفتم بیرون

یدونه خواب دیدم حنا دختر عموم هست ولی هیچی از حنا ندیدم شبیه عروسی بود عمه ام اینا لباس سفید پوشیده بودن منم یدونه لباس سارفون سیاه با بلوز سفید پوشیده بودم و کلی رقصیدیم نمیدونی تعبیرش چیه میشه

سلام کسی میتونه این خواب من رو تعبیر کنه

چون از ذهنم بیرون نمیره

وارد یک خونه ی قدیمی شدم که توش سمنو پزون بود برای حضرت فاطمه.همه میومدن دیگ رو هم میزدن و منم رفتم هم زدم بعدش رفتم روی ی بلندی ک توی همون حیاط بود ی قبر روش بود ولی قبر سنگ نداشت و فقط روش خاک بود منم دلگیر بودم و همینطور ک تو فکر بودم داشتم با ی بیل کوچیک خاکارو  همینجوری این طرف و اون طرف میزدم و غرق افکارم بودم و تو دل خودم می گفتم حضرت فاطمه اگر حاجت منو بدی منم همین کار و می کنم و نذری میدم.همون لحظه شروع کرد نم نم بارون باریدن.گفتم حضرت فاطمه ی نشونه ای بهم بده و نشونم بده که حاجتمو میدی و کمکم می کنی تا این رو گفتم بارون شدت گرفت.

ممنون میشم اگر بگید 

خودم تا حدودی بلدم

سلام

من در واقعیت یه دختر ۷ساله دارم

خواب دیدم ک‌ یه فرزند دختر دیگه تو همون حدود سنیِ دختر خودم دارم.یعنی دو تا دختر دارم

تعبیرشو بلدی؟

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!