2777
2789

این زنیکه از اولم با من مشکل داشت 

اومدیم دیدیم رو میزشون موزهههه موز 

منم از بچگی موز می بینم دست خودم نیست حالی به حالی میشم 

اول گفتم همه رو بخورم بزارم تو بشقابم میفهمه ابرو ریزیه پس خوردمشون آروم پوستشونو گذاشتم زیر فرش 

یهو یه بچه اومد زیر پای من بازی می کرد دستشو زد تمام پوست موزا در اومد 

بعد اون مثلا اومد مهربونی کنه ( همه از سیاسته وگرنه خیلی بد جنسه ) گفت من که بشقاب گذاشته بودم 

بعد شامو آوردن من سه تا بال و پنج تا گردن و سه تا ران بزرگ برداشتم دیدم رفته تو فکر 

خب درسته غذا کم اومد ولی تقصیر من چیه 

به نظرتون به چشم رنگیم حسودی می کنه ؟ 

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  

نبابا به اشتهات حسودی میکنه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون تو رو خدا زده درسته

اگه خدا منو زده بود چشمم رنگی نبود اونم آبی

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  

فقط شفا طلب کن 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
اگه خدا منو زده بود چشمم رنگی نبود اونم آبی

اتفاقا رنگ زشتیه برای چشم

چشم و ابرو مشکی قشنگه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
حاجی نترکیدی؟زنده ای؟منم باشم عصبی میشم

بعدش بهش گفتم یکم دل درد دارم نبات داغ بده گفت نبات نداریم حالا می خوام از آشپزخونه بیاد بیرون یواشکی برم ببینم راست میکه یا نه

نبابا به اشتهات حسودی میکنه

نه همش به چشمام نگاه می کنه