2777
2789

۹ ایناست انگار

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

میزاشتی بیشتر   پایه برسه 

بعد این خودش رنگ خیلی قشنگی هست جانم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم ولی خیلی قشنگ دراوردی

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
این مو رنگیاژ شده است  رنگ های پایه دکلره تو این طیف نیستن  البته این رنگ پایه رسیده

آره یک ماه پیش بوده الان میخوام رنگ بزارم نمیدونم چه شماره ای بزارم روشن در بیاد

مرواریدی ۱۲ روش خوب میشه؟ یا باید ۱۰ و اینا بزارم

نمیدونم باید ببینی برای اون رنگت چه پایه‌ای نیازه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
این مو رنگیاژ شده است  رنگ های پایه دکلره تو این طیف نیستن  البته این رنگ پایه رسیده

آره

اون زردی دکلره رو نداره

آره یک ماه پیش بوده الان میخوام رنگ بزارم نمیدونم چه شماره ای بزارم روشن در بیاد

ببین عزیزم این شماره رنگ موت الان کمترین حالت اسیب دیدگیشو داره اگر دودرجه روشن کنی به دلیل خشکی بیشتری که موت دچار میشه شدیدا اسیب میبینه و موی وز و زشت داری 

این شماره هر رنگ فانتزی میتونی بذاری کافیه رنگساژت کامل بره

و اضافه کنم چون موهات پیگمت اصلی ندارن درنتیجه بعد شستشوی کامل رنگساژت کم کم روشن تراز الان میشن 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵