2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان کردن بیان لطفا

132 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کسی هست اینجا که تازگی با بیمه تکمیلی بارداری رو گذرونده باشه و زایمان کرده باشه؟ 

لطفا بگید که هزینه های سونو و ازمایشات دوره بارداری رو هم میداد؟ اینکه کدوم شرکت بیمه بودین و اینکه هزینه بیمارستان چقدر بود و چقدرشو قبول کرد بیمه؟ 

بیمه دانا پارسال زایمان کردم هزینه سونوهام 4 هزار تومن میشد! البته سونو معمولی غربال‌گری ها 600 شد بعدا فاکتور بردیم نمیدونم چقدر داد تکمیلی

پارسال بهترین بیمارستان تهران خصوصی سزارين کردم 16 ملیون شد 7 ملیون بیمه تکمیلی داد 1700 هم بعدا بیمه تامین اجتماعی داد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه دانا پارسال زایمان کردم هزینه سونوهام 4 هزار تومن میشد! البته سونو معمولی غربال‌گری ها 600 شد ب ...

نمیشد برید بیمارستانی که طرف قرارداد شون باشه که رایگان بشه؟ یا اینم طرف قرار داد بود و فقط ۷ میلیونشو قبول کرد؟ 

نمیشد برید بیمارستانی که طرف قرارداد شون باشه که رایگان بشه؟ یا اینم طرف قرار داد بود و فقط ۷ میلیون ...

طرف قرارداد بود بیمه تکمیلی نمیاد کل هزینه بیمارستان رو بده که!  اگه میخوای کل هزینه بیمارستان رو بده باید بری بیمارستان نیمه خصوصی که طرف قرارداد باشه کل هزینه رو میده ولی خب بیمارستان شاید در حد خصوصی خوب نباشه

طرف قرارداد بود بیمه تکمیلی نمیاد کل هزینه بیمارستان رو بده که!  اگه میخوای کل هزینه بیمارستان ...

پس یعنی راضی بودید؟ 

بعد بیمتون انفرادی بود یا خیر؟ 

اگر نه، ماهی چقدر واسه خودتون پول میدادین؟ 

طرف قرارداد بود بیمه تکمیلی نمیاد کل هزینه بیمارستان رو بده که!  اگه میخوای کل هزینه بیمارستان ...

بیمه و بدون بیمه بنظرتون تفاوتی داشت؟ با توجه به پولی که هر بار واسه بیمه میدادید؟ 

می ارزید بیمه تکمیلی شدن؟ 

بیمه و بدون بیمه بنظرتون تفاوتی داشت؟ با توجه به پولی که هر بار واسه بیمه میدادید؟  می ارزید ب ...

فقط واسه زایمان بیمه میخوای؟ ببین اگه وضعیت مالیتون خوبه تکمیلی به کارت نمیاد

بیمه پایه هستی؟ 

فقط واسه زایمان بیمه میخوای؟ ببین اگه وضعیت مالیتون خوبه تکمیلی به کارت نمیاد بیمه پایه هستی؟ 

نه عزیزم هیچ بیمه ای نیستم و میخوام بیمه کنم بعدم تکمیلی

اره فقط واسه زایمان و کلا سونو ها و و ازمایشات بارداری

فقط واسه زایمان بیمه میخوای؟ ببین اگه وضعیت مالیتون خوبه تکمیلی به کارت نمیاد بیمه پایه هستی؟ 

عقیده شوهرم اینه:

میگه همین پولی رو که میخوایم ماه تا ماه واسه بیمه بدیم همون پولو ازاد میدیم

بنظر شما که تجربه داشتید هزینه هاش یکی در میاد؟ 

یا با بیمه تکمیلی بصرفه تر در میاد

و اینکه شوهرم شغلشون ازاد هست و باید خودمون بیمه کنیم از طرف محل کار و غیره نیست

[QUOTE=315291341]فقط واسه زایمان بیمه میخوای؟ ببین اگه وضعیت مالیتون خوبه تکمیلی به کارت نمیاد بیمه پایه هستی؟ [/QUOTو اینکه بنظرتون بیمه انفرادی کنم بهتره یا نه؟ 

عقیده شوهرم اینه: میگه همین پولی رو که میخوایم ماه تا ماه واسه بیمه بدیم همون پولو ازاد میدیم بنظر ...

اگه وضع شوهرت وااااقعا خوبه درست میگه بنظرم ولی اگه درامدشون معمولیه و شغل آزاد و بدون بیمه حالا فارغ از قضیه زایمان بیمه پایه حداقل بکنید که یه حقوق بازنشستگی بمونه در اینده براتون اینم بگم اگه باردار باشید  و خودتون بیمه تکمیلی بکنید بیمه هیچکدوم از هزینه هاتون رو نمیده باید قبل بارداری انجام بدید

اگه وضع شوهرت وااااقعا خوبه درست میگه بنظرم ولی اگه درامدشون معمولیه و شغل آزاد و بدون بیمه حالا فار ...

نه باردار نیستم و فقط واسه زایمان میخوام بیمه کنم

همون معمولیه وضعمون

اینو میخوام بدونم که 

با بیمه و بدون بیمه بنظرتون تفاوتی داشت؟ با توجه به پولی که هر بار واسه بیمه میدادید؟ 

می ارزید بیمه تکمیلی شدن؟