2777
2789

چندین نفر رو دیدم از همسایه ها ، فامیل تو جمع بلند می‌خندن و توجه مردهای تو جمع رو بخودشون جلب میکنن من بشخصه فرد خودشو سبک جلوه میده خوبه که زن سنگین باشه نمیدونم شاید من اشتباه میکنم 

میخوام نظرتون رو بدونم برام بنوسین میخونم و تا جایی که بتونم جواب میدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم تو دلشون مسخرش میکردن به نظرم نه برای مرد جالبه نه زن 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
من تن صدام بلنده همیشه بلند میخندم کلا ولی توجه نمیکنم کی خوشش میاد کی خوشش نمیاد به اونا چه

کار خوبی نمی کنید معذرت میخوام میگم من یکی از دوستان م این طوری بود متلسفانه باهاش کات کرد فقط چونکه شوهرم فقط به حرفای اون توجه میکرد