2777
2789
عنوان

سیاست با خانواده شوهر

484 بازدید | 9 پست

خانوما ی دقیقه بیان من  8 ساله ازدواج کردم عین هرباری که میرم خونه خانواده شوهر تپش قلب میگیرم خیلی تو گذشته درگیری داشتیم خصوصا از سمت پدر شوهر بین من و اون یکی جاری ها خیلی فرق میزارن حتی بین بچهای منم فرق میزارن طوری ک بچه بزرگم از کوچکه بخاطر توجه خانواده همسر نفرت داره در کل 10 روز یبار میرم اونم کلی میگن تا میریم حس سرکوبی و غم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۱۲ ساله، عینا همینم. قبلش ذکر میگم و اینکه سکوت میکنم تا آتویی ازم نباشه. تو بحثاشون اصلا شرکت نمیکنم. نظر بخوان کلی میگم. خیلی وقتا ازشون ترسیدم ولی ظاهرماینجوره که در شانم نیستن که باهاشون دمخور شم. واقعا هم سطحی ان و درحدظرف و پرده! منم اهل کار و کتابم. بهم نمیخوریم واقعا. اگه بترسی و خودتو دست کم بگیریتو رفتارت و زبان زدنت بروز میده و اونا انرژی میگیرن وگنده تر میشن برات

من همین یه دونه ام!
تونستی کاری کنی

اره عزیزم من یه مدت زیادی تقریبا از همون اواسط عقد ک رفتاراشون برام روشد باهاشون درگیری داشتم و دوبار قطع رابطه کردم... کلا بخوام بهت بگم رابطه خوبی باهاشون نداشتم

یه مدتی گذشت دیدم خودم دارم ناراحتی اعصاب میگیرم تپش قلب و... که بماند.

دیگه سعی کردم خودمو بزنم کلا ب اون راه و کلا کینه هام رو فراموش کنم و ب خدا واگذار کردم... در عین حال رفت و امدم خیییلی کم بود 

شاید باورت نشه یه خانم خیلی مومنی توی اعتکاف بهم گفت تا چهل روز روزی ۹ بار دعای نادعلی ب نیت خوب شدن رفتار خانواده شوهرت با اعتقاد قلبی بخون

.. منم روزی ۹ بار میخوندم .. اینم بگم این دعا خیییلی کوتاه و در عین حال ارامش عجیبی داره .. شاید باورت نشه بعد چند روز خود خانوادش امدن اشتی و تا الان دیگ بحثی نبوده بینمون .. نمیگم باهاشون خیییییلی صمیمی ام .. نه در حد معمولی ام... ولی الان واقعا ارامش دارم دیگه هم رابطم با شوهرم بهتره هم اعصابم سر اون ادمای بی ارزش و حرفاشون الکی خورد نمیکنم..

سعی کن بدیهاشونو کلا فراموش کنی و اون دعا رو بخون ک واقعا اگه با اعتقاد قلبی خونده بشه معجزه است... ارامش خودتو فدای خواهرشوهر مادرشوهر نکن عزیزم

امیدوارم تجربم برات مفید باشه♥️

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

عزیزم من ۱۲ ساله، عینا همینم. قبلش ذکر میگم و اینکه سکوت میکنم تا آتویی ازم نباشه. تو بحثاشون اصلا ش ...

از من نظر نمیپرسن ک بخام چیزی بگم یا مثلا میخان بگن بمونید شام ناهار فقط شوهرمو مخاطب قرار میدن شوهرم گاهی ب حرفم هست گاهی نیست اینام در حد همون کی زایید کی حاملس ولی وقتی میرم برمیگردم تا دو روز ذهنم درگیره برادر شوهرام خیلی رفتارای منو عین خاله زنکا مسخره میکنن شوهرم با زنهاشون در حد سلام فقط

منم قبلا همينطور بودم از خيابونشون هم كه رد ميشديم تپش قلب ميگرفتم از بس ازشون بدي ديدم ديگه رفت و آ ...

منم همینم دیگه نمیتونم کمتر از این کنم ولی خوب بازم حالم بده و اینکه تو خونه انقد با خودم حرف میزنم هر بار ک میخام برم ی چیز جدید و نو میپوشم ک اعتماد ب نفسم زیاد ش وقتی هم میریم یا بیخودی گرم میگیرم در حالی ک اونا حساب نمیکنن یا قیافم نشون میده ک خوب ضایعم کردن

از من نظر نمیپرسن ک بخام چیزی بگم یا مثلا میخان بگن بمونید شام ناهار فقط شوهرمو مخاطب قرار میدن شوهر ...

دقیقا منم، با بچه کلاس دوم هنوز به رسمیت نمیشناسن. بارها باهاملینکاروکردن، منمیه بار تو جمع که کلی مهمان داشتن شرو کردم حاضرشدن که برم، بعد همسرم گفت کجا؟ مامان گفته شام بمونین! منم گفتم به شما گفتن!

خودش گرفت، بلند شدیم رفتیم جلو همه، حالش گرفته شد مادرشوهرم.

قبلا بحث میکردم با همسرم، ولی الان ملاحظه نمیکنم دیگه،توجمع  قشنگ ضایعشون میکنم. دیگه میترسن حواسشون هست!

من همین یه دونه ام!
دقیقا منم، با بچه کلاس دوم هنوز به رسمیت نمیشناسن. بارها باهاملینکاروکردن، منمیه بار تو جمع که کلی م ...

منم باید همین کار کنم حالمو خیلی میگیرن یهو وسط جمع میگن دندونت چ زرده یا چشات فلانه منم میشسنم هی خودمو میخورم