2777
2789
عنوان

حال بعد سقط

798 بازدید | 29 پست

این تاپیکو میزارم برای مامان هایی که انتی بچشون بالا بوده تا مثل من عذاب نکشن....

انتی بچم ۴/۷ بود هر ازمایشی بود منو فرستادن  cvs و امینو کوفت درد اخرم تو ژنش مشکلات پیدا شد با زبون بی زبونی بهم کفتن سقط کن اینقدر وقت منو ازمایشگاه گرفت دکترا این دست اون دستم کردن ۱۹ هفتم شد با بدبختی بچمو سقط کردم در واقع زایمانش کردم هنوز که هنوزه آدم نشدم از غصه از بار روحی کارم همش غصس که بچم از دستم رفت چون بزرگ شده بود بیشتر باهاش ارتباط گرفتم اگه همون اوایل قطعی میگفتن اقا انتی بالا ریسکه نرو پی اش من عذاب نمیکشیدم بچمو زایمان نمیکردم که دست و پای کوچولوشو ببینم و هرووووووز ارزوی مرگ کنم از افسردگی بمیرم 

ان تی بالا ریسکه خودتونو مثل من به دستای دکتر و ازمایشگاه نسپارید اونا دلسوزتون نیستن همشون فکر پولن .

من موندم و افسردگی نکنید کار منو ادامه ندین چیزی رو که از اول بهتون ریسک میدن

اخه گاهی وقتا انتی بالاست 

میری آزمایش میبینی همه چی نرماله 

نمیشه که فقط بخاطر انتی سقط کرد 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه گاهی وقتا انتی بالاست  میری آزمایش میبینی همه چی نرماله  نمیشه که فقط بخاطر انتی سقط ...

دقیقابرامن همین مشکل پیش اومد ۵بارآزمایش دادم هر۵بارهای ریسک بود.کلی دکتررفتم تااینکه یکیشون گفت به خاطرهورمون های آب دوربچه آزمایشت اینطوریه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

انشالا یه نی نیه سالم و خوشگل ب دلت بیاد بزودی . اگر ما خانومها این درد سقط و افسردگی رو میکشیم تا یه نی نیه سالم ب بغل بگیریم . پیر میشیم . ولی گاهی این عددها ممکنه اشتباه بشه . و الکی الکی طرف تا پای سقط هم بره . من خواهر زاده شوهرم گفتن بهش مشکل داره بچه اش . رفت آمینو . بچه الان سالم و سلامته . ب هیچیه دکترها اعتباری نیست . چ آزمایش درستشون و چ آزمایش نادرستشون 

سر دخترم بهم گفتن ریسکت متوسطه ویه کم ادا اومدن به چندتا دکتر نشون دادم یکیشون گفت برو اگه بچه ناقص شد مال من حتی امضا هم میزنم که اگه خدای نکرده مشکلدار باشه باجون ودل میپذیرم مطمئن باش هیچ مشکلی تهدیدش نمیکنه منم دلمو بزرگ کردم حفظش کردم الانم ۵سالشه ماشالله نابغست

منم یه پنج ماهه خودبخود انداختم زایمان کردم منم دیدنش یک دوماه بعد اون خدا پسرمو بهم داد الآنم سه تا دارم غصه نخور خدا بزرگه.خداروشکر کن علم پیشرفت کرده فهمیدن خدایی نکرده به دنیا میومد چجوری جلوی چشمات شاهد مریضیش میخواستی بشی.

سر دخترم بهم گفتن ریسکت متوسطه ویه کم ادا اومدن به چندتا دکتر نشون دادم یکیشون گفت برو اگه بچه ناقص ...

من غربالری و که ریسک میگه نمیگم... من ازمایشات ژنتیکی دقیق انجام دادم اما انتی بالا کلا نشونه مشکلاته..دیگه باید اینو مادرا بپذیرن ادامه ندن راهی رو که دیگه همش میوفته توی سرازیری....

منم یه پنج ماهه خودبخود انداختم زایمان کردم منم دیدنش یک دوماه بعد اون خدا پسرمو بهم داد الآنم سه تا ...

نمیتونم ...اصلا هضم نمیشه برام که دیگه توی دلم نیست...همش توهم دارم داره تکون میخوره...هنوزززز راه میرم میترسم یکی بهم بخوره هنوز حالیم نشده من دیگه مادر نیستم...دارم دق بالا میارم