2777
2789

بدن شما هم بعد از وکس ملتهب میشه؟؟ پاهام رو وکس کردم ب شدت ملتهب شده میترسم این التهاب ها جوش بشن بیان بیرون بعدش هم افترشیو سینره زدم، شما راه حل دیگه ای دارید که کمتر بشه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یخ بزار من که وکس انداختم انگار با چماق یکی بکوبتم ....تا جای کبودی ها اومد خوب شه موها دوباره بیرون اومد انگار کل بدنم خون مرده شده بود وحشتناک

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
من ۱۵-۱۶ساله استفاده میکنم گاها ملتهب میشه تا فرداش اوکی میشه

جدی؟من خیلی وقته انجام ندادم براهمین الان گرخیدم فعلا نشستم ببینم بهتر میشه تا بقیه رو بندازم یا ول کنم😑

چرا لیزر نمیری ؟ اینقدر راحت میشی که نگو 

یه کوچولو مشکل هورمونی دارم باید دارو بخورم براهمین هرچه برم فعلا تاثیر نداره براهمین فعلا نمیتونم لیزر برم

اوه چ بد 😑😑😑😑😑الان چکار میکنی؟ میری لیزر؟

نه بابا کل خاندان رفتن لیزر از دهتاشون نه تاشون به غلط کردن افتادن اصلا جواب نمیده ...تازه موها رو بیشترم میکنه...من موبر استفاده میکنم پودر رویدر ..پماد ویت مخصوصا چندساله راضیم هستن تازه پوست و سفید و روشنم میکنه

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم