2777
2789
عنوان

مادرم تازه فوت شده خواب دیدم

1005 بازدید | 17 پست

زیر یه درخت سدر پر میوه رسیده سدر نشسته ولی ناراحت بهم گفت باید برم واسه داداشت ناهار درست کنم..داداشم مجرده سنش کمه..میدونید تعبیرش چیه؟

مامانِ دوتا پسر شیطون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران داداشته، مادر منم فوت کرد داداشم‌مجرد بود همیشه تو هفته میرفتم برلش غذا درست می کردم میگفتم می اومد خونمون تا روزی که ازدواج کنه یه سر راحت رو بالشت نذاشتم

به خواهر و برادر مجردتون حسابی رسیدگی‌کنید. جسابی هواشو داشته باشید ولش نکنید. زود دلشون میشکنه. چون متاهل ها باز یک همسری یه یچه ای دارن. اما مجردها گناه دارن. کاری که خواهرای آشغال من کردند... 

شما هوای مجردها رو داشته باشید

انشالله خیره 

خدا رحمتشون کنه روحشون قرین آرامش و شادی 🖤 

براشون خیرات کن 

تعبیر خواب نمیدونم ولی لطفا خوابت رو برای کسی تعریف نکن حتی تو خونواده خودت هر چی برات تعبیر کنن همون اتفاق میوفته از خواب بیدار شدی بگو انشالله خیر باشه و صدقه بده 

تجربه دارم بهت میگم گلم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

نگران داداشته، مادر منم فوت کرد داداشم‌مجرد بود همیشه تو هفته میرفتم برلش غذا درست می کردم میگفتم می ...

منم همینم هروز میرم تمیز میکنم غذا میبرم 

مامانِ دوتا پسر شیطون

منم همینم هروز میرم تمیز میکنم غذا میبرم 

خوب می کنی، همین کارا باز تو روحیه اش تاثیر داره، چند سالشه. ؟اگه وقت ازدواجشه به فکرش باشید تنها نمونه. داداش من چون تنهای تتها شده بود خیلی بهمون سخت میگذشت