2777
2789

اقای فروشنده ای که زن خوشگل می بینی اب از لب و لوچت آویزون میشه و سگ لاس می زنی بعد یه دختر معمولی و محجبه می بینی خودتو پف می کنی 

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار قراره چیزی از خوشکله ها بهشون‌بماسه 

واقعا  اصلا منفپرن حتی پیش همون خانما

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  
خب دختر محجبه چرا دوست داره باهاش لاس بزنن؟

دختر محجبه نگفت باهاش لاس بزنن

گفت آدم حسابش کنن

وگرنه هیچ خانومی خوشش نمیاد باهاش لاس بزنن به جرات می گم

لاس نه ولی جواب درست و حسابی نمیدن،نمیارن ببینیم چیزی که میخوایم،انگار میخوان از سر خودشون وا کنن

من که این چیزا رو می بینم بیشتر حجاب می کنم که به هدف شومشون نرسن 

خب دختر محجبه چرا دوست داره باهاش لاس بزنن؟

هیچ خانمی دوس نداره باهاش لاس بزنن ,فقط اون اقایونن که فکراشون مسمومه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)