2777
2789

من همسرم به مدت ۵۰ روز بهم خیانت کرده جنسی نبوده تلفنی و دور دور ماشین بوده و دیشب خودش اعتراف کردو گفت همین دوره توبه کردم مشهد رفتم برگشتم بوسیدم کنار گذاشتم منم چون جایی ندارم دوتا بچه دارم استقلال مالی ندارم نمیتونم طلاق بگیرم دیشب یخورده گریه زاری کردم باهاش خیلی بدحرف زدم و بهش ۱۰ سال زندگی رو کوبیدم سرش و دوتا بچه هارو و بی پولیشو و......کلا خودشم به گریه اوفتاد گفت اون زنه شیطان بود وقتی فهمید تو یعنی من ماشین میرونم خونه به نامت زدم دیونه شد هی میگفت خاک تو سرت چرا زدی و فلان میگه منم بهم برخورد بهش گفتم دیگه نه زنگ بزن نه چیزی میگه تموم شد همسرم گفت منم چیزی کلی چیز میز بهش گفتم شب گرفتم خوابیدم میگم یکاری کنم که ساده نگرفتم حضانت بچه هارو بگیرم ؟؟؟؟ حق طلاق چی ؟؟؟ حق طلاق بگیرم مهریه ام میتونم بگیرم ؟؟؟ 

ماشین و خونه به نام خودمه 

صبح پا میشی تهدیدش میکنی یا فلان کارو میکنی یا طلاقت میدم مرتیکه 😏 خیلی جذابه 😌

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو یکبار دیگ کوچیکترین چیز ازت ببینم ب همون امام رضایی ک رفتی و داخلش توبه کردی میزنم زیر همه چی و با بچه هام میرم هم خونه ب ناممه هم ماشین همه چیمو دارم پس حواستو جمع کن 

اره حق طلاق داشته باشی باز مهریه میتونی بگیری

الان من نمیتونم طلاق بگیرم اصلا به چه دردی میخوره اخه حق طلاق ؟؟؟؟ ضایع نیست ؟ از طرفی ام میخوام تلافی کنم اول میگفتم برم خیانت کنم بهش دیدم نه ادمش نیستم بعد میگم اینم نگیرم نمیتونم اروم بگیریم فقط دنبال اینم که خودمو اروم کنم 

بگو یکبار دیگ کوچیکترین چیز ازت ببینم ب همون امام رضایی ک رفتی و داخلش توبه کردی میزنم زیر همه چی و ...

بهش گفتم دیشب گفتم از خونه میندازمت بیرون از مغازه ماشینام حق نداری ولی خوب لفظی میخوام عملی کنم 

الان من نمیتونم طلاق بگیرم اصلا به چه دردی میخوره اخه حق طلاق ؟؟؟؟ ضایع نیست ؟ از طرفی ام میخوام تلا ...

حق  طلاق خیلی خوبه دیگه میترسه چون راحت میتونی طلاق بگیری مهریه ام میگیری

خیلی ها هستن مهریه میگیرن شوهره لج میکنه طلاق نمیده

حق  طلاق خیلی خوبه دیگه میترسه چون راحت میتونی طلاق بگیری مهریه ام میگیری خیلی ها هستن مهریه م ...

اره درسته چه پرسه ایی داره ؟ چقدر هزینه بره   ؟ زمان بر ممنون عزیزن 

حق طلاق یعنی شما هروقت بخوای میتونی طلاق بگیری حتی غیابی، یه جور وکالت برای طلاق هست، دیگه نیازی به حضور یا اجازه ایشون نیست، میتونی مهریه رو ببخشی یا نه این رو دقیق اطلاع ندارم

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏
حق طلاق یعنی شما هروقت بخوای میتونی طلاق بگیری حتی غیابی، یه جور وکالت برای طلاق هست، دیگه نیازی به ...

زنگ زدم برای شنبه وقت گرفتن هرجی سوال کردم گفت دوتایی تشریف بیارین سوالاتتونو جواب بدیم