والا منو ک واسه انتخاب سرویس نبردن بدم ک همش حس میکنم مال من نیست مثلأ مادرشوهرم وایساد جیغ و داد کرد ک من اصلأ اونو برای خودم میخاستم اصلأ نمیدم بهتون و الانم ک بیست روز دیگه عروسیمه نمیدنش بهم دست خودشونه منم چند وقت دیگه سالروز فوت مادرمه میگم بهش سرویسمو بده بندازم چون فامیلامون دارن میان زشته دست و بالم خالیه اگه نداد یا داد و زود پسش گرفت میگم بهش من اون سرویس رو دیگع نمیندازم معلوم نیست چندتا صاحاب داره و بدل میندازم یا طلاهای مادرمو اینجوری خوب تر نیست؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مگه سرویس و روز عروسی نمیدن !چرا قبلش باید بندازیش !
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خوب به نظرم موضوع طلا انداختن تو سالروز مادر ایشون نیست، بیشتر اینکه چرا مادرشوهرش اینطوری رفتار میکنه. خوب بندش یه بارکی به خودت. شایدم گذاشته روز عروسی بده بندازی نمیدونم والا. عقد سوری دارید تو جشنتون؟
سالروز فوت دست دلت به طلا میره .بعدش عزیزم تو فقط فکر اینی چطور حال مادر شوهرت بگیری تاپیک قبلت بودم روح مادرت شاد دیدی دنیا چه بی ارزشه بی اهمیت باش واسه خودت زندگی کن اینقد حرص نخور بی خیال همه
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
توبندازی سربلندی شوهرته ،،داد ک داد نداد هم ول کن ،،میخوان سر عروسیت بدن بهت دیگه..تو بدل ننداز پرو میشن
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.