سلام خانما من ساکن کرجم از کجا شیرخشک بالای یکسال بگیرم هربار میرم داروخونه یدونه میدن با کد ملی اونم با زور و التماس . دوقلو دارم انقدر شرایط برام سخت شده. دی جی کالا و داروخانه های انلاین رو هم چک کردم نمیدونم چکار کنم چیزی جایی سراغ دارید؟ انلاین حضوری؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با کد ملی یدونه میدن؟؟؟؟ نمیشه چند تا داروخانه رفت یدونه یدونه گرفت؟؟؟؟ من هنوز چند تا شیر خشک ...
برای هر نفر در شبانه روز با کدملیشون یک قوطی میدن نان ۳ گیر نمیاد ببلاک دادم الان یبار نان میدن یبار ببلاک معده بچه هام داغون شد یروز یبسن یروز اسهال نمیدونم چ کنم دیوانه شدم از بس داروخانه هارو میرم امشب شوهرم یدونه ببلاک ۲ گیرش اومد خرید
بیومیل خوبه؟ توی برنامه ترب پیدا کردم جعبه ای ۳۰۰ گرمی ۱۲ دونه میتونم بخرم ولی نمیدونم طعمش و وزن ده ...
من میخرم راضیم طعمش خوبه وزندهینمیدونم چون دخترمکممیخوره نمیتونمبگم اینو ولی از طعمش خیالتراحتمیخوای با دکترمشورتکن یا همیننینیسایتتاپیکبزنببیننظر ماماناچیه