2777
2789

خیلی دو رو و حسوده اوایل قر آن دست میگرفت و مردم را پند میداد میگفتم عجب مادر شوهری خدا به من هدیه داده بهورز بود میگفت نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره ولی دیدم خیلی محتاطانه داره سو استفاده میکنه عادت نداشتم از پسرش بد بگم نه که بد نباشه بدترین خصلتها را شوهرم داشت اصلا برا زندگی مشترک تربیت نشده بود کلی خصوصیت و عقده داره که مال کمبوداشه و مادر شوهرم چون دید خیلی اروم بدون هیچ گله ای دارم روزگار میگذرونم میگفت نتیجه تربیت خوبه منه هی به شوهرم میگفت که آدم بتید بی شامی بکشه چیکار کنه تا به یه جایی برسه برادر زاد ش ادم کشته بود اصلا رو نمیکرد تا اتفاقی فهمیدم جلو من به داداشش میگفت تو به بهترین شکل بچت را تربیت کروی اون امتحانه خداست آخه نه که برادرش نبی خداست واسه همون لابای عرق خور و مادر  معتادش را تا حد اولیا خدا بالا میبره زنداداش بدبختش از دست کارای داداشش فرار کرد بازم میگه زنداداشه خراب بود و خلاصه که ازش نفرت دارم حرف که میزنه میخام یه میوه ای چیزی کنم تو حلقش خفه شه ممنون که خوندید داشتم منفجر میشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میفهممت مادرشوهر منم همینه یه گاو به تمام معنا تمام عالم عن هستن فقط مادرشوهر و دختراش خوبن! 

هررررکاری من یا بقیه میکنیم یه ایرادی درمیاره ولی خودشون بدترین عیب هارو هم داشته باشن اصلا رو  نمیکنن من اهمیت نمیدم بهش اصلا 

خفش کن و رسالتت رو به اتمام برسون فرزندم🥲 همشون اعتقاد دارن خودمون خوبیم عروسا بدن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...