2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شاید اونم منو نبخشه هرگز

خدا میدونه 

و چقدر آسیبی که زدی عمیق باشه . اگه تلافی و در حد رفتاری باشه و براش مهم نباشی احتمال زیاد یادش میره خصوصا آقایون زودتر کنار میان با ناراحتی مگر استثنا باشه 

ن آقا نیست خانومه بخدا بد جور بازیم داد منم از رو بچگی تلافی کردم

خب اونم آزارت داده. اما جریانتون نمیدونم قضاوتت کنم .

مال من آقاست با خودم میگم خدایا لایق پشیمونی زیادش و گشتنش دنبالم یا یه پیام نیستم از طرف کسی که انقدر آسیب زد ؟ 

خب اونم آزارت داده. اما جریانتون نمیدونم قضاوتت کنم . مال من آقاست با خودم میگم خدایا لایق پشیمونی ...

اون اصلا الان ببینتت نمیشناسه چون مردا بعضیاشون حافظشون در حد ماهی کار میکنه 

تروخدا برام دعاکنید .فکرش میاد تو ذهنم حالم بد میشه.حالا نمیدونم کدوم بیشتر مقصر بودیم اما من عذاب و ...

چشم عزیزم

بیخیال باش

خوبه ک انقد خوبی ک عذاب وجدان داری

ولی با فکر ش ک کاری ازت برنمیاد

فقط میتونی واسش خیرات و اینا بدی

یا راجب کاری ک واقعا کردی با ی مشاور حزف بزن و همه چیزو بهش بگو شاید بتونه کمکت کنه مطمئن شی مقصر بودی یا نه و اگه بودی چیکار کنی با احساست

چرخ گردون