2777
2789
عنوان

تورخدا بیاین کمکم کنید😭😭😭😭

148 بازدید | 11 پست

خانما من ساعت ۵ صبح یهو با صدای یه جیغ گربه پشت در خونمون از خواب پریدم یعنی یه جیغی زد ک من هراسان بیدار شدم از ترس دیگه خوابم نبرد الان دارم از سردرد دیوونه میشم بخاطر بد خواب شدنم ولی همش ترس تو بدنمه انگار هنوز ترس جیغه برام تازه اس نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم الکی میترسم اسفند دود کردم صدقه دادم ایت الکرسی خوندم خوب نمیشه 😭😭نمیدونید چه جیغی زد

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری ...به یکی بگو بیاد ترست رو بگیره ... چه جوریش رو یادم نیست 

اب و گلاب خوبه بخورم؟ارامبخشه؟بخدا گریم گرفته دیگه از بس خوابم میاد و نمیتونم بخوابم

الان چکاری از دست من ساخته ست

نمیدونم

چیزی نمیدونی بخورم تا یکم اروم شم بخوابم؟بخدا دیشب فقط دوساعت خوابیدم تا الان 

سرم داره میترکه 

قرص بخور و یه موزیک مثبت و ملایم بذار و بخواب ذهنت ازش دور میشه. من این بلا سرم اومده من سر درد نشد ...

منم بخدا نمیدونی چجوری از خواب بیدار شدم ک فقط گفتم یاحسین همش میگفتم یا حسین از ترس

دیشب فقط دوساعت خوابیدم

۳ تا ۵

الان دیگه واقعا میخوام گریه کنم از ترس یه خواب راحت نمیتونم برم با اینکه چشمام مست خوابه

نمیدونم چیزی نمیدونی بخورم تا یکم اروم شم بخوابم؟بخدا دیشب فقط دوساعت خوابیدم تا الان  سرم دا ...

از دیشب تا امشب بخاطر جیغ گربه نخوابیدی هنوزم میخوای اروم شی

بابا شل کن بگیر بخواب صلوات بفرست خوابت میبره

🤪
منم بخدا نمیدونی چجوری از خواب بیدار شدم ک فقط گفتم یاحسین همش میگفتم یا حسین از ترس دیشب فقط دوساع ...

اگر استخدوس داری کم کن یه لیوان با نبات بخور اگر نداری شربت گلاب بخور سعی کن صدای یه موسیقی مثبت جایگزینش کنی و بخوابی‌ 

اگر استخدوس داری کم کن یه لیوان با نبات بخور اگر نداری شربت گلاب بخور سعی کن صدای یه موسیقی مثبت جای ...

الان اب قند و گلاب خوردم سعی میکنم بخوابم ممنون بابت کمکت عزیزم