2777
2789
عنوان

بیاییی عکس طلاهاااام 📸📸📸طلاهاتونو بزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 95359 بازدید | 581 پست
فقط عکس همسرمو کزارش بزن مادرتم میشم

باش😅⁦❤️⁩

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

قشنگ مشخص بود  از رو حسادت گفتی هرچند بنظر خودت غیر مستقیم اومدی

وا 😑 منهم خیلی طلا دارم 

من رنگ پوست استارتر رو دیدم تعجب کردم که چرا تلویزیون بلوچ ها رو افراد سبزه تیره وبدبخت نشون میده ولی در واقعیت ایشون هم سفیده اس هم بیش از حد افراد شهرستان های خوب طلا داره 

بیشتر حالت تعجب داشتم حسادت چی ؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی برا گوشوارت دربند گذاشتی یان ک‌گوشت پاره شد از منم سنیگنه 21گرم نمبخام گوشم حتی نیمه پاره شه😁 ف ...

از من باز سریع چرک میده هرچی چرب میکنم ضد عفونی میکنم

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
نمیخوام ت کاربریم باشه میخوام همه تعلیق کنم

اگه تعلیق کردی 

با ی کاربری جدید اومدی به من پیام بدیا

من گمت نکنم

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

کدوم ؟ صفحه چند؟

فک کنم حذف شد

حسادت از پیامای  همه مشخصه اسی 😂 ازبدجنسیم  نیس بخاطر اینه که مردم بدبخت و نداری هستیم

چقدر رفتارت زشته 

اینجا که مجازیه ومن با شما نهایت الان درصحبتم در واقعیت هم همینجور قضاوت میکنی و رفتار میکنی؟