2777
2789
عنوان

شقاق سینه.....کمک لطفا

1622 بازدید | 16 پست
نی نی من 47 روزشه ولی هندز زخم من خوب نشده ازپمادهیدرودرم ودپانتکسم استفاده کردم ولی خوب نشد.به خاطر درد وزخم همش بامحافظسینه بهش شیرمیدم که اونم چون پلاستیکیه باعث میشه دهنش افت بزنه تاالان دو دوره نیستاتین دادم.کسی هست بتونه کمکم کنه؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم هیدرودرم میزنم هم موستلا بازم زخم شدددد و هنوزم درگیرممممم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
یعنی دردش از زایمانم بیشتر بود
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
به تکنیک شیردهیتون دقت کنین حتما حتما نوک و هاله روبا هم بذارین تو دهنش از شیر خودتون هم بریزین روی ناحیه ترک خورده کرم ترک موستلا میگن خیلی خوبه ولی من با همون هیدرودرم هم جواب گرفتم
واسه من وقتی زخم شد 2 روز شیر ندادم شیرشو دوشیدم دادم دخترم خیلییی خوب شد من اولش درست میدم به دخترم اما اون نصفشو میده بیرون و واسه همینه هنوزم مشکل دارم
من کرم موستلا زدم بعد چند روز بهتر شد تا جایی م که شد سینه امو باز کداشتم و روزهای اخر هم هیدرو درم زدم،انقد خون میومد که دور لب دخترم خونی میشد.ولی میکن کره هم خیلی خوبه
باید سر نوزاد دقیقا مقابل سینه ات و روی آرنج باشه و کل هاله قهوه ای در دهان نوزاد باشه ، وقتی داره شیر میخوره کنار لبش رو نوازش کن منم اوایل سینه ام زخم شده بود و بسیار دردناک ، ولی وقتی پوزیشن شیردهی ات درست باشه و شیرت کم کم زیاد شه دیگه مشکلی نخواهی داشت روی زخم یکمی از شیرت رو بربز تا خشک شه فقط مراقب باش که شیر تو سینه ات جمع نشه و دچار احتقان و ماستیت بشه عزیزم