2777
2789
عنوان

چرا بینی من بعد عمل قوس نداره

3468 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من ۳ماهه بینی‌مو عمل کردم متاسفانه روزی که رفتم مطب تامشون رو آوردم سه ساعت بعد خبر دادن که پدرم فوت شده دقیقا روز سوم پدرم ناگهانی فوت شد .از روز سوم عمل کارم شد گریه و‌زاری .روز هفتم رفتم گچ بینی‌مون برداشتم افتضاح  بود اصلا قوس نداشت تیغه بینیم صاف بود الانم که سه ماهه گذشته وقتی می‌خوام چسب رو تعویض کنم میبینم قوس نداره 😭 به نظرتون قوس میفته 🥲 پره بینی هم جمع نشده .یعنی دکتر بهم گفت که از داخل بینی جمع کردم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر اینبار ماساژ با فشار روی تیغه وسط بینی رو‌بهم گفته ،که هر یکساعت یکبار به مدت ۳۰ثانیه فشار به تیغه وسط بینی بیارم .میترسم فشار زیاد بینی‌مو خراب کنه 😩

ی کوچولو قوس دوست دارم 😔

وااای دختر برو خدارو شکر کن قوس زیاد نداده 

بخدا من دیدم هرکی قوس میده ب بینیش چهرش بی نمک و سن بالا میشه

خواهرمم شش ماهه عمل کرده تا همین دوهفته پیش میکفتیم چرا قوس نداده به بینیت بااینکه تاکید کرده بود ی قوس نامحسوس بده ولب الان میبینیم خیلی کم ی قوس خوشکل و نامحسوس داره،شک نکن بینیت و خیلی خوشگل عمل کرده فقط صبر کن ی قوس ملایم و خوشگل نشون میده خودشو فقط صبرکن

عزیزم میگن بعد چند ماه قوس بیتی مشخص میشه برای شما قوس دادهد؟؟؟؟؟ منم ۲ماه عمل کردم ولی خیلی صافه دا ...

مال من که یکسال ونیم شد پیش خوانساری بی وجدان عمل کردم ولی اصلا اثری از قوس نیست صاف صاف و طبیعی ،الکیه که میگن بعدن قوسش مشخص میشه ،اگه از اول قوس نداشته دیگه نمیفته