بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سر سفره نشسته بودیم داشتیم شام میخوردیم منو مامانم و داداشم بعد مامانم از غذای داداشم خورد ولی از غذای من ن (داداشم از خودم بزرگترها) بعد گفتم ک (منظور کل جمله من این بود ک چطور غذای اونو میخوری غذای منو نمیخوری؟) گفتم چطور برای اونو میخوری برای منو نمیخوری🥲💔 داداشم جر خورد مامانم انقد بد نگام کرد دیگه شامم رو هم نخوردم اومدم اتاقم
یه بار قرار بود با دوستم بریم بیرون ولی اون دیر کرده بود و هوا سرد زنگ زدم و تا گوشی ور داشت گفتم فلان فلان شده مارو کاشتی بیرون داری چ غلطی میکنی بعد دیدم گفت فلانی من مادرشم داره لباس میپوشه 🤦🤦😅
شاید باورتون نشه ولی واقعا توی تاکسی به راننده اش گفتم همین پیاده ها بغل میشم...🥴🤦♀️🚶♀️😂😂😂🥲🥲
بعد هنگ کردم وایسیده بود بدو بدو دویدم و رفتم فقط 🚶♀️🚶♀️🚶♀️😂
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤