2777
2789

هم سبک باشه هم پوشش داشته باشه تا حدودی

خودم گاهی ضد آفتاب بیرنگ میزنم گاهی رنگی پریم میزنم ولی خسته شدم از هردو

در مورد تینت پوست کسی چیزی میدونه؟کرم پودر هم دوست ندارم شما بگید چی میزنید به پوستتون؟

اگه بگم چی میزنم بهم میخندی ولی سالهاس که میزنم

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو ببینم نکنه مکس فاکتور میزنی؟    

مکس فاکتور که خوبه😃

پماد زینک اکساید میزنم🤪صورتمو می‌شورم و خشک میکنم همینحوری که مرطوبه زینک رو میزنم اینجوری رو صورتم میخوابه بهترین کارخونه شم ایران دارویه بقیه ش چربی یکم

سالهاس همینو میزنم و کرم دیگه ای ندارم😂

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔