2777
2789
عنوان

نذارین کسی

100 بازدید | 2 پست

آدم باید واقعیت‌های زندگی را بفهمد و بپذیرد تا حالش بد نشود. این اول ماجرا است. نگذارید کسی زندگی را طوری به شما نشان بدهد که واقعیت زندگی را به شما منتقل نکند، او می‌خواهد ....

شماها باورتون میشه اگه ح ک و م ت عوض بشه دیگه کسی اختلاس میلیاردی نکنه

او میخواهد حال شما را بگیرد و به شما حالِ بد بدهد. این کاری است که شیطان انجام می‌دهد و قرآن کریم، این عملیات ابلیس را توضیح داده است: «لَأُزَیِّنَنَّ لَهُمْ فِی الْأَرْضِ وَ لَأُغْوِیَنَّهُمْ أَجْمَعین‏» (حجر،39) شیطان ملعون می‌گوید: هرچه را در زمین هست برای بندگان، زیبا جلوه می‌دهم و تزیین می‌کنم و آنها را از راه، بِدَر می‌کنم. یعنی انسان‌ها را از حالت واقع‌بینی در می‌آورم و آنها را به توهم می‌اندازم. یکی دیگری از کارهای شیطان این است

: «الشَّیْطانُ یَعِدُکُمُ الْفَقْرَ وَ یَأْمُرُکُمْ بِالْفَحْشاء» (بقره،268) شیطان، انسان را در توهم فقر می‌اندازد، یا انسان را در توهم لذتمند بودن زندگیِ پر از فحشا می‌اندازد. اینها سه عملیات برجسته شیطان است که در قرآن کریم بیان شده است و هرسه تا می‌خواهد حال آدم را بد کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.