2777
2789

تو تاپیک قبلیم گفتم 

لطفاااااا بگییین

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن همسایمون ک خیلی فضول هست و همیشه دم در حیاط میشینه و همه رو چک میکنه 

امروز میخواستن داخل روستاشون کود بدن به زمینشون این نشسته بوده راننده هم حواسش نبوده ۱۰تن کود ریخته روی این بنده خدا تا خواستن درش بیارن فوت شد

برای کنکورت منطورته ؟اره بنظرم

نه دهمم

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
دوماه چیه من تو یک ماه تمام میکنم  مجبور باشم تو یک هفته تمام میکنم

واقعا‌ افرین 

من تو برنامه ریزیش‌ گیر کردم 

دهم انسانیم. مدرسم بزرگسالنه‌ باید ۷تا کتاب و تموم کنم دوماه فرصت مونده و دی امتحان دارم🥲

من کل درس های نهم و توی دوهفته تموم کردم 

جدییی‌ چطوری روزی چند ساعت خوندی؟

واقعا‌ افرین  من تو برنامه ریزیش‌ گیر کردم  دهم انسانیم. مدرسم بزرگسالنه‌ باید ۷تا کتاب ...

برنامه بریز

مثلا ۶۰ روز وقت داری تو این ۶۰ روز تقسیم کن که هر روز چند صفحه از این ۷ تا کتابو بخونی 

زن همسایمون ک خیلی فضول هست و همیشه دم در حیاط میشینه و همه رو چک میکنه  امروز میخواستن داخل ر ...

واییی خدا رحمت کنه