2777
2789

باید مهربون باشی  درعین حال جذبه داشته باشی.

برای کنترلشون میتونی طرح های تشویقی بذاری، مثلا من پارسال ردیفی، امسال فردی، یه کارت انضباطی دارن که توش ستاره میزنم و به پانل وجلوی چشمشونه، براساس ستاره هاشون جایزه میگیرن.

باید باهاشون دوست باشی و گاهی خودتو همسن اونا کنی.

گاهی هم باید جدی باشی و تو روشون نخندی.

سعی کن هیچ وقت داد و فریاد نکنی و فقط با نگاهت ساکتشون کنی.

روش های تدریست متنوع ‌و خلاقانه باشه

دیگه اینکه زمانتو مدیریت کنی. من همیشه وقتی مثلا نگارش انجام میدن، میگم بچه هایی که تمام میشه، ۵تا ۵تا بیان صف بگیرن تا من بررسی کنم، دیگه کلاس هم شلوغ و بهم ریخته نمیشه.

برای بازخورد خیلی جاها میتونی از استیکر و ستاره استفاده کنی و وقتتو سر بازخورد دادن تلف نکنی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

من هر سه مقطعمو دارم تقریبا 

اگر ابتداییه خیلی با بچه ها صمیمی نشو یهو میبینی وسط درس جلو تختن جنس مانتوتو میپرسن به خصوص دخترا .

مهربون باش باهاشون ولی چون تو این سن طبیعیه کنجکاویشون وارد مسائل شخصیت نکنشون

قبل کلاسای ریاضی با خودت ابزار لازم ببر حتما ( چوب خط و ساعت و .)

اگه بچه ها از درسی بدشون میادقبل شروع درس هی تلقین کن که این درس اسون ترین درسمونه و از الان میدونم همتون بیستین حتی چند تا سوال ساده بپرس بتونن همه جواب بدن ( خدا منو ببخشه 😂)

زن همسایمون ک خیلی فضول هست و همیشه دم در حیاط میشینه و همه رو چک میکنه 

امروز میخواستن داخل روستاشون کود بدن به زمینشون این نشسته بوده راننده هم حواسش نبوده ۱۰تن کود ریخته روی این بنده خدا تا خواستن درش بیارن فوت شد۲۲۸۳

زن همسایمون ک خیلی فضول هست و همیشه دم در حیاط میشینه و همه رو چک میکنه  امروز میخواستن داخل ر ...

چرا تو همه تاپیکا میای اینو میگی؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم