2777
2789
عنوان

مردا چجوری عشقشونو نشون میدن

240 بازدید | 9 پست

اینکه هر کاری بر بیاد ازش انجام بده ینی به زبون بی زبونی ابراز علاقه داره میکنه؟ حقیقتا نامزدم زیاد ابراز علاقه بلد نیس نمیدونم خجالت میکشه یا چی ، مشکل از کجاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من اینجوریه 

مثلا وقت قرصم و یادآوری میکنه میاره برام

تو کارای خونه کمک میکنه 

یه چیزی که من دوست داشته باشم کم میخوره که بیشتر به من برسه

در مورد لباس هام و آرایشم نظر میده

چیزی بخوام نه نمیاره

منم تو نامزدی حساس میشدم شاید باورت نشه کلی گریه میکردم🤣

ولی الان میفهمم بعضی وقتا با یه راه های دیگه ای نشون میدن حسشون و

شوهر من با پول خرج کردن عاشقی میکنه دیگه خودم باید بگیرم قضیه چیه فک کنم کلا مردای شهریوری تو ابراز ...

شوهر منم شهریوری هست ابراز علاقه میکنه کلامی ولی خیلی کم پیش میاد بیشتر با پول خرج کردن و گردش بردن و چیزایی ک دوست دارمو میخره برام (خوراکی)😁

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

همسر منم ابراز علاقه زیاد نمیکنه 

ولی در مقابل کل زندگیش دست منه 

هر چی بخوام نه نمیگه همه جا طرفدار منه 

تو کارهای خونه فوق العاده کمک میکنه 

وقتی خسته ام میگه برو استراحت کن که من همه چی رو ردیف میکنم وقتی خونه به هم ریخته باشه میگه تو بچه ها رو بردار برو بیرون گردش که من خونه رو مرتب میکنم 

اگر مریض بشم نمیزاره دست به چیزی بزنم خودش انجام میده 

به نظرم همه اینها  نشانه عشق و دوست داشتنه چون غرور خاصی داره که کم پیش میاد  زبونی ابراز علاقه کنه 

شوهر منم شهریوری هست ابراز علاقه میکنه کلامی ولی خیلی کم پیش میاد بیشتر با پول خرج کردن و گردش بردن ...

اره دقیقا مرد عملن 😁  بهتر از لاو ترکوندن خشک و خالیه

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...