2777
2789

نه کی گفته

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من می‌خوردم 

حتی باردار بودم نمی‌دونستم شربت معده و مسکن هم خوردم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
نه بابا من می‌خوردم  حتی باردار بودم نمی‌دونستم شربت معده و مسکن هم خوردم

😘😘😘خیلی غصه خوردم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
میگرن دارم میدونستم نمیخوردم😭

هیچ طوری نمیشه نگران نباش من یه بار قرص اورژانسی خوردم بعد مسکن خوردم میگفتن اثرش از بین می‌ره مسکن من از دکتر پرسیدم گفت نه تو اقدام نه سقط بوسیله قرص مسکن خورذن هیچ تاثیری نداره

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

عزیز دلم اصلا اتفی  نمیوفته ♥️ بخواد بگیره میگیره بسپار به خدا اگرم این ماه باردار نشدی سرزنش نکنید خودتو بگیدبه خاطر قرصه اصلا انشالله که باردار بشی 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
هیچ طوری نمیشه نگران نباش من یه بار قرص اورژانسی خوردم بعد مسکن خوردم میگفتن اثرش از بین می‌ره مسکن ...

واقعا خیالم راحت باشه؟😔

عزیز دلم اصلا اتفی  نمیوفته ♥️ بخواد بگیره میگیره بسپار به خدا اگرم این ماه باردار نشدی سرزنش ن ...

ممنونم ازت.با خودم گفتم حتما چند ماه اقدامم نشده بخاطر مسکن.من خیلی سردر میگیرم‌.توکل بخدا

واقعا خیالم راحت باشه؟😔

اره عزیزم نگران نباش استرسم نداشته باش ان شاالله که یه نی نی خوشگل مامانی بیاد تو دلت خوشحال بشی🙏🏻❤️

[QUOTE=315197054]اره عزیزم نگران نباش استرسم نداشته باش ان شاالله که یه نی نی خوشگل مامانی بیاد تو دلت خوشحال بشی🙏🏻 ...[/QUOTEفدات ممنونم.برام دعا کن😘