2777
2789

بچه ها ی سواال دارم ۲۲ سالمه فقط تا کلاس نهم خوندم الان میخام ادامه بدم و صرفا جهت اینکه مدرک بگیرم ادامه نمیدم میخام معلم شم بنظرتون امکانش هست

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

الووووووو  اره هستش زود اقدام کن برای مدرسه بزرگسالان دیپلم بگیر و کنکور بده

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برو دبیرستان بزرگسال کاراشو بکن ... کنکور بدی ان شاءالله قبول بشیو برسی به هدفت ...

اخه میگن شرایط سنی فرهنگیان تا ۲۴ سال هست

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
اولا آفرین بهت که به فکر ادامه تحصیل افتادی 😍❤ بله  مدرسه بزرگسالان ثبت نام کن و‌ادامه بده ...

تازه دوتا بچم دارم😉

الووووووو  اره هستش زود اقدام کن برای مدرسه بزرگسالان دیپلم بگیر و کنکور بده

شرایط سنی فرهنگیان یکی از کاربرا گفت تا ۲۴ سال هس

شرایط سنی فرهنگیان یکی از کاربرا گفت تا ۲۴ سال هس

فک کنم 26هستش. باز تحقیق کن

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم