2777
2789

ما دهه شصتی ها که هیچی🤪

روی سخنم بیشتر به دهه هشتادی هاست 

دوست دارم بدونم تا شاید تلنگری به خودم باشه و حواسم بیشتر جمع کنم تا بچه هام کمبود زیادی نداشته باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهه هشتادی نیستم ولی تو خونه همه چی داشتم الا آرامش،،پدر و مادرم با هم تفاهم نداشتن و هر روز جنگ جهانی تو خونه مون بود،،فکر می کردن همین که از لحاظ محدود نبودن و امکانات بی نیاز باشم کافیه حالا هی بزنن تو سر و کله ی هم به اون چه،،انگار نه انگار منم تو اون خونه زندگی می کردم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

برای زندگی مشترک اماده شون کن که هم ذهنشون اماده باشه هم درصد خطاهاشون پایین بیاد هم بدونن نباید با طبیعت زندگی بجنگن و نباید گوش به حرف مزخرف گویان باشن که مثلا تنهایی خوبه بچه دار شدن بده همه اینجورین همه اونجورین و ... دائم باهاشون حرف بزن ، بچه ها نیاز به تکرار دارن

استقلال رو به درستی براشون معنی کن که فکر نکنن استقلال داشتن به معنی تنهایی و دوری از آدمها و همه رو بد دونستن و عدم سازگاری و غیره باشه

رو درس و انتخاب رشته ی مطمئن و اینده دار خیلی تاکید داشته باش و همراهی کن که نخوان سالها بعد دوباره برگردن و حسرت بخورن و غیره

از وقتی یادمه اصلا بهم محبت نکردن مامانمم هر چی میشد کار بابامو بهانه میکردو میگفت کارش زیاده و از این جور حرفا ...من خیلی بابامو دوست دارم اونم خیلی حساسه ا وقتی یادمه کار اشتباهی میکردم کتک خوردم  و هنوز ادامه داره خیلی خستم..‌.