2777
2789
عنوان

سالن مطالعه خوابگاهم🥲💔

515 بازدید | 23 پست

میبینم بعضی ها  رو گه گاهی برای کنکور میخونن همین بغل دستیم داره برای کنکور تجربی میکنه   یا با یکی دوست شدم رشتش جغرافیا اومده دانشگاه برای کنکور میخونه  خیلی داره بهشون سخت میگذره🥺 امیدوارم سخت تلاش کنن و خدا بهشون کمک کنه بتونن سال دیگه با خوشحالی از اینجا برن و وارد رشته مورد علاقه شون بشن🥺❤🤲🏻

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کار اشتباهیه هم بری دانشگاه اونم خوابگاه هم درس بخونی آخرش خیلی‌هاشون از دوتاش عقب می‌مونن من ن ...

اره اغلب موفق نمیشن ولی خب هستن کسایی که میتونن💪🏻 امیدوارم بتونن قبول شن قلبم درد میگیره وقتی می بینمشون 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

سخت نیست

اتفاقا  سخته چون هم  دانشگاه کلاس دارن هم درس های دانشگاه سختن هم باید برای کنکور بخونن واقعا دارن جهاد میکنن 

منم دقیقا همین کارو میکنم 

انشالله موفق باشی گلم❤

از چ نظر سخته منم میخام این کارو کنم

ببینید چون کلاسای دانشگاه سنگینه و درس هاش واقعا سخته بعد خوابگاه موندن هم اصلا راحت نیست دانشگاه هم همش حاشیه داره  با تمام اینا باید بشینن برای کنکور بخونن 

ببینید چون کلاسای دانشگاه سنگینه و درس هاش واقعا سخته بعد خوابگاه موندن هم اصلا راحت نیست دانشگاه هم ...

نمیشه یه ترم درسای دانشگاهو نخوند؟

#کاربر آقا     اگ نی نی یار تعلیق نکنه سلول گالوانی قدیمم
خواهر ماهم دانشگاه رفتیم ترم اول کلا ابدوغ خیاریه

پس چرا ما داریم جر میخوریم😂💔 همش در حال درس خوندیم 

نمیشه یه ترم درسای دانشگاهو نخوند؟

فکر کنم بشه مرخصی گرفت 

خوب اومدن دانشگاه چرا 

بشینن تو هونه خوب پشت کنکور راحت

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند