2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید خانم هایه متاهل

1678 بازدید | 124 پست

من مشهد زندگی میکنم شوهرم میخواد بادوستاش بره شمال عروسی رفیقش تنهایی چیکار کنم نره منصرف بشم هر کاری میکنم راضی نمیشه نره میگه میرم میگم منم ببر با خودت میگه نمیشه مجردی دعوتم کردن فکر کنم مختلط هم باشه چون شمال هستش تو باغ توروخدا پیشنهاد چیزی دارین بگین شما بودین چجوری منصرفش میکردین خودمون ازدواج کردیم تا حالا باهم یک شمال نرفتین حالا میخواد با دوستاش بره اونم مجردی 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ میگه هیچکس رو مجردی عروسی دعوت نمیکنن وقتی میدونن طرف ازدواج کرده  خب شمام برو بگو منم می ...

فکر کنم مختلط باشه منو نمیخواد ببره 😭

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 

باهاش اروم و منطقی صحبت کن اگه قبول نکرد به پدرش کسی مه احترامشو حفظ کنه بگو تا باهاش صحبت کنه اگه نه مث خانوم باشخصیت وسایلتو بزن زیر بغل درم ببند کلیدو وردار برو خونه بابات یا تنبیه میشه و رفیقربازی و بیخیال میشه یا همین الان تکلیفت معلومه...  نذار سواستفاده کنه از منی بپرس ک کوتاه نیومدم الان بدون اجازم تکون نمیخورع سیاست به خرج بده

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
شوهره توعه ،نمیدونم، شمال اره مختلطه اکثرا خودتم باهاش برو بگو یا منو میبری یا حق نداری خودتم بری ...

نمیبره میگه مجردی دعوتم کردن مجلس مال دوستاش هستش میگه هر کار کنی باید برم حرف زدم با دوستام بد میشه نرم 😭

تو باغ که حتما مختلطه عزیزم

من خودم شمالیم

شمالیا اکثرا اهل رقصو شادین و محالس عروسیشونم خیلی باحاله

من بودم به هیچ وجه نمیزاشتم ‌شوهرم مجردی بره عروسی مختلط، حالا هرررجا

قلم پاشو بشکون

وگرنه تو هم برو، بگو دلم لک زده واسه یه شمال رفتن

یاد بگیر اهمیت به خودت بدی یعنی چی ک 3 4 ساعت تا شمال هست ی بار نرفتین

همش میگفت درگیرم کارام زیاده از این حرفا برا همین حرصم گرفته الان چجوری شده تایمش خالیه 😭