2777
2789
عنوان

بچه داری و خونه داری

134 بازدید | 12 پست

سلام مامانایی که دوقلو دارید و یا بچه های نوپا پشت سرهم چحوری به نظافت منزل و نگهداری بچه ها میرسین ؟ من بچه هام بدخوابن اصلا طی شبانه روز خواب ندارن و مدام خونه رو بهم میریزن انقدر جمع میکنم خسته میشم اخر هم همه جا ریخته پاشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم سخت نگیر بچن‌ سعی کن تو اتاق خودشون عادت کنن با اسباب بازیاشون بازی کنن منم دوقلو باردارم ...

خدا حفظتون کنه. من دوقلوهام ۱۳ ماهه هستن واقعا کم اوردم همین الانم بیدارن ولی من نمیتونم از کنارشون تکون بخورم کارامو کنم

خدا حفظتون کنه. من دوقلوهام ۱۳ ماهه هستن واقعا کم اوردم همین الانم بیدارن ولی من نمیتونم از کنارشون ...

خخخخخخ دعا کن دوقلو های منم سالم بدنیا بیان مدام هماتوم خونریزی میکنه

خخخخخخ دعا کن دوقلو های منم سالم بدنیا بیان مدام هماتوم خونریزی میکنه

انشالله بسلامتی بدنیا میان نگران نباش منم شدایط شمارو داشتم اخر ۳۰ هفته زایمان کردم .خدا نگه داره واست الهی

[QUOTE=317885532]چه زود بچه هاتون سالم بدنیا اومدن؟[/سلام بله سالم بودن با وزن یک کیاو یک ماه nicu بودن بعد اوردم خونه. ببخشید با تاخیر فراوان جواب دادم خیلی وقته نی نی سایت نیومدم

ممنونم عزیزم من آمپول ریه نزدم نگرانشم قندم بالا بود 

منم دیابت دارم از بچگی انسولین میزنم ولی ۶ تا امپول رو زدم برای ریه توی بارداری بتامتازون قند رو بالا میبره ولی قرص و انسولین استفاده کردم یک هفته قندم بالا بود بالای ۳۰۰ ولی مجبور بودم بچه هام اگر همون امپولو نمیزدم زنده نمیموندن واقعا مجبور بودم بزنم

منم دیابت دارم از بچگی انسولین میزنم ولی ۶ تا امپول رو زدم برای ریه توی بارداری بتامتازون قند رو بال ...

این هفته نوبت دارم خدا کنه برام بزنه قند من شدید نیسن بعد صبحانه ۱۳۴ بود بعد شام ۱۴۲ ناشتا ۸۶ بعد ناهار ۹۵

این هفته نوبت دارم خدا کنه برام بزنه قند من شدید نیسن بعد صبحانه ۱۳۴ بود بعد شام ۱۴۲ ناشتا ۸۶ بعد نا ...

انشالله خیره کار سنگین و ارتباط جنسی نداشته باش پیاده روی کار خونه پله بالا و پایین رفتن تا انشالله سر وقتت زایمان کنی اینا باعث زایمان زودرس میشه