تلخعجمنتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 738 عنوان چطوری از بارداری جلوگیری کنم 345 بازدید | 30 پست فقط یه دختر دارم به هیچ عنوان دیگه بچه نمیخام.بعد از تولد دخترم تا امسال قرص ال دی خوردم.امسال رفتم پیش دکتر بهم گفته قرص ال دی برام ضرر داره نباید بخورمبه نظر شما چه راهی برای جلوگیری مطمن هست؟ زن آقا فرشادم و مامان هستی 1402/08/03 | 17:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 14625 با خود دکتر مشورت میکردیآمپول میشه بزنی آیودی کاندوم
ba_ham_vali_tanha عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 7043 بنظرم جلوگیری طبیعی مطمئن ترین روشه من پنج سال و خورده ایه ک عروسی کردم بچه ندارم و فعلنم نمیخام جلوگیریم طبیعی بوده هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43781 بنظرم جلوگیری طبیعی مطمئن ترین روشه من پنج سال و خورده ایه ک عروسی کردم بچه ندارم و فعلنم نمیخام جلو ... اتفاقا ریسکی ترینه بهتره طبیعی و یه روش دیگه با هم باشه با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ba_ham_vali_tanha عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 7043 اتفاقا ریسکی ترینه خب وقتی یکی بتونه خودشو کنترل کنه چرا بارداری اتفاق بیفته؟ هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43781 خب وقتی یکی بتونه خودشو کنترل کنه چرا بارداری اتفاق بیفته؟ احتمالش کمه ها ولی ممکنه از طریق پیشاب رخ بده با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
yaaasssiiiii عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 3895 از کاندوم بهترین راه من خودمو ادم قوی میدونم چون......بقیشو تو بگو .........دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 9380 بنظرم جلوگیری طبیعی مطمئن ترین روشه من پنج سال و خورده ایه ک عروسی کردم بچه ندارم و فعلنم نمیخام جلو ... اون اصلا روش جلوگیری نیست تپل سلطان هستم سوگلی دربار
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40655 بنظرم جلوگیری طبیعی مطمئن ترین روشه من پنج سال و خورده ایه ک عروسی کردم بچه ندارم و فعلنم نمیخام جلو ... 😐امکان بارداری باپیشاب هست .روزانه کلی ازکاربراتاپیک میزنن باجلوگیری طبیعی باردارشدیم طبیعی اصلاروش پیشگیری حساب نمیشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عشقم_فقط_محمدرضا عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 6819 آمپول هست هر سه ماه میزنی آیودیکاندوم و … اول خودت!
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 9380 ببخشید یعنی خودت نمیدونستی قرص ال دی ضرر داره؟ و روش های دیگه پیشگیری رو بلد نیستی؟؟؟؟ تپل سلطان هستم سوگلی دربار
تلخعجمنتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 738 بنظرم جلوگیری طبیعی مطمئن ترین روشه من پنج سال و خورده ایه ک عروسی کردم بچه ندارم و فعلنم نمیخام جلو ... طبیعی که اصلا مطمن نیست زن آقا فرشادم و مامان هستی
14mah عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 9486 بنظرم جلوگیری طبیعی مطمئن ترین روشه من پنج سال و خورده ایه ک عروسی کردم بچه ندارم و فعلنم نمیخام جلو ... طبیعی ریسکی ترینهمن با جلو گیری طبیعی الان ۹ ماهمه😁
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40655 به نظرمن مطمئن ترین راه وازکتومیه ولی کمترمردی پیدامیشه که قبولش کنه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤