2777
2789
عنوان

خواستگاری، بیایید نظر بدین

302 بازدید | 50 پست

سلام خانوما روزتون بخیر همه نظراتتونو بگید و همه هم محترم هستش 

واقعیتش برای یه دختر خانومی ۲۲ساله خواستگاری هست که اصلا مادر پسره پیشنهاد داده و حالا اصلا هیچ قراری نزاشته که بیان برای جلسه خواستگاری همون پشت تلفن گفته برای عروس اولم ۱۴سکه مهریه و طلا نخریدیم و عروسی هم نگرفتیم به نظر شما کار درستی کرده و حرفش درست بوده همون پشت تلفن همه چیو گفته؟ مادر دخترهم گفته ما این شرایط و برای تنها فرزندمون قبول نداریم چون تک بچه کلا هستش 

لطفاً نظراتتونو بگید 

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀

نه کارشون خیلی زشته هنوز نه به باره نه به داره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کارشون خیلی زشته هنوز نه به باره نه به داره

بعد حالا جالبه مادر پسر حتی از عقد هم حرف زده ولی حتی یه گل و شیرینی نیاورده بشینن صحبتم بکنن

بعد حالا جالبه مادر پسر حتی از عقد هم حرف زده ولی حتی یه گل و شیرینی نیاورده بشینن صحبتم بکنن

اینو کلا ردش کنید

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

کارشون به شدت توهین آمیز بوده و نشون دهنده فرهنگ خیلی سطح پایینه از همون پشت تلفن اینارو گفته که شما حساب کار بیاد دستتون که پس فردا اندازه پر کاه هم خرج شما نمیکنن و ببخشید باید خفه خون بگیرید و بسازید

خیلی راحت فرهنگ پایینش رو به نمایش گذاشته.. دیگه راحت میتونن بگن نه..

بله درسته پسره هم فقط خونه و ماشین داره ولی دلیل بر این نیست دختر مردمو بدون هیچی ببره واقعیت این دختر خانوم خیلی ناراحته حرفشم اینه مگه من مطلقم که همچین چیزایی خواستن

منم با اینکه با شوهرم ۱۲سال دوست بودم 

خانواده ی شوهرم نمیدونستن که ما باهم بودیم 

پشت گوشی مامانش گفت من مهریه زیاد نمیتونم 

اوایل می‌گفت ۵تا بعد دیگه توافق کردیم ۷تا 

به نظرم ایرادی نداره پشت تلفن حرفشون زدن و برای وقت دیگران هم ارزش قائله

حتی با این وضعیت گرونی خرج رو دسته خانواده عروس هم نزاشتن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

کارشون به شدت توهین آمیز بوده و نشون دهنده فرهنگ خیلی سطح پایینه از همون پشت تلفن اینارو گفته که شما ...

بله درسته میخواستن مطمئن بشن که همچین اوکیه بعد خرج گل و شیرینی هم بکنن