2777
2789
عنوان

اسپرسوساز واقعا عالیه

7418 بازدید | 43 پست

من یک هفته کمتره خریدم دستگاهشو تو تاپیک قبلیم از بچها کمک گرفتم تا قهوه درست کنم

الانم اصلا درست حسابی بلد نیستم ولی اینکه درست کردم خیلیییییییی خوبه واقعا ۱۰ تومن ارزش خریدشو داشت

مامان دوتا گل پسر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زود تند سریع . مشخصات دستگاه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
۱۰ تومن زیاد نیست چه برند و مدلی هست مگه  بعد این اصلا تمپ نشده و کم ریختی سفیده 🥲

والا جزو گروناست از دو‌تومن شروع میشه تا همین رنج ۱۰ تومن برا خانگی ها 

گرونتراش از ۴۰ تومن شروع میشه که صنعتیه به اب شهری وصل میشه و خیلییی گندست و خورد کن داره که بدرد خونه نمیخوره

گفتم که زیاد بلد نیستم ولی خیلی خوشمزه شد

مامان دوتا گل پسر

الان نوا ۱۴۰ و ۱۴۹ بهترین برند ۵۵۰۰ هست 

نوا و کریپتر و چندتا دیگم جزو برندای خوب هستن ولی بهترین نمیشه گفت 

نورنبرگ قهوه فرانسه هم میزنه 

خوبیه نوا اینکه از دو تومن داره 

مامان دوتا گل پسر

نوا و کریپتر و چندتا دیگم جزو برندای خوب هستن ولی بهترین نمیشه گفت  نورنبرگ قهوه فرانسه هم میز ...

چ مارک قهوه ای خوبه؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻