2777
2789
عنوان

سرطان روده گرید ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 48 پست
ما کرمانیم دکتر معاضد حالا شنبه میبریم سونو ببینم این یکسال شیمی درمانی چکار کرده کپسیتابین استفاد ...

باورکن زمین تااسمان فرق میکنه دکتر شهرستان تهران ما خودمونم از اردبیلیم ولی برای همه شیمی درمانی بردم تهران انجام شد اطمینان به کسی نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورکن زمین تااسمان فرق میکنه دکتر شهرستان تهران ما خودمونم از اردبیلیم ولی برای همه شیمی درمانی برد ...

الان مامانتون ببخشید اسهال دیگه نیستن؟دلشون قورقور نمیکنه؟؟

اره برای، شیمی هم پیش، فخاریان بیمارستان دی بردم ولی امامی عالی تره برای هایپک دکتر اقایی هم خیلی خو ...

بعد از هایپک شیمی شدن یا قبلش؟؟

هایپک بهلولی میگن بهتره

هایپک چندشد؟چه سالی هایپک کردن؟

نه اصلا مامانم یوبوست زیاد داشت اسهال نداش

مامانم بعد از عمل همش اسهاله شاید بخاطر دارو شیمی درمانیه

نمیدونم

مامان شما متاستاز هم داده بود؟

ما فقط اسیت شده بود که اسیت کشیدن و دارو داد دکتر

ولی ادرارش خون شده چندروز

شنبه باید بریم سونو شکم

نگرانم همش

بعد از هایپک شیمی شدن یا قبلش؟؟ هایپک بهلولی میگن بهتره هایپک چندشد؟چه سالی هایپک کردن؟

6جلس شیمی شد بعد هایپک شد بعد۳جلس شیمی  خرداد سال پیش هایپک شد300تومن شد که بیمه ما ۱۹۹تومنشو داد

مامانم بعد از عمل همش اسهاله شاید بخاطر دارو شیمی درمانیه نمیدونم مامان شما متاستاز هم داده بود؟ ...

فقط اسیت بود همراه متاستاز به پرده صفاق اینا  قضیه روده با تخمدان فرق داره حتما ازدکترش بپرس 

6جلس شیمی شد بعد هایپک شد بعد۳جلس شیمی  خرداد سال پیش هایپک شد300تومن شد که بیمه ما ۱۹۹تومنشو د ...

توکل به خدا

پس بعد از هایپک باز شیمی میکنن

من فکر میکردم شیمی همون تو هایپک انجام میدن و بعد نیاز نیست

توکل به خدا پس بعد از هایپک باز شیمی میکنن من فکر میکردم شیمی همون تو هایپک انجام میدن و بعد نیاز ...

توعمل معمولی شش بار میشن ولی توهایپک شیمی درمانی همراه عمل میش آنکلوژمون صلاح دید سه بارهم بکنیم ماهم راضی بودیم برای محض اطمینان کردیم 

توعمل معمولی شش بار میشن ولی توهایپک شیمی درمانی همراه عمل میش آنکلوژمون صلاح دید سه بارهم ب ...

سلام مریم جان

امروز مامانم رفتن سونو مایع اسیت زیاد شده تو شکم و لگن