2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مامان من اسیت شده بود اب رو تخلیه کردن وبقیه اب باشیمی درمانی خشک شد نگران نباش 

سلام عزیزم

من مامانم دوسه روزه خیلی بالامیاره ادرارش هم خون شده شما مامانت جای دیگه هم متاستاز شده بود؟

عزیزم مامان من اسیت شده بود اب رو تخلیه کردن وبقیه اب باشیمی درمانی خشک شد نگران نباش 

معذرت میخوام اگر سوالام زیاده

الان چندوقت گذشته از درمان مامانتون؟

الان خوبن یاهنوز دارو میگیرن؟

همون دکتر بهلولی براشون انجام دادن؟

معذرت میخوام اگر سوالام زیاده الان چندوقت گذشته از درمان مامانتون؟ الان خوبن یاهنوز دارو میگیرن؟ ...

کلا بعد سه جلسه شیمی ۸ماه بدون شیمیه واوستین تزریق میشه  حالش عالیه چندین ساعت بازارمیگردیم  بله دکتر بهلولی انجام داد 

کلا بعد سه جلسه شیمی ۸ماه بدون شیمیه واوستین تزریق میشه  حالش عالیه چندین ساعت بازارمیگردیم &nb ...

عزیزم

الهی شکر الهی همیشه خوب باشن و سایه شون بالا سرتون باشه

قربونت ایشالاه خیلی زود مامان توام خوب میش به خدا توکل کن

مامان من شرایط مامان شمارو داشتن فقط اینجا یکبار عمل کردیم شیمی درمانی هم دارن میشن جدیدا تو ادرار خون میاد

هفته دیگه نوبت سونو داریم 

توکل به خدا

با روغن زیتون ماساژ بده بدنشو بزارترمیم بش ببر پیش بهترین های تهران سهل انگاری نکنین

ما کرمانیم دکتر معاضد

حالا شنبه میبریم سونو ببینم این یکسال شیمی درمانی چکار کرده

کپسیتابین استفاده میکنه اون پوستش خراب شده