2777
2789
عنوان

کاشت ابرو کی انجام داده ؟

515 بازدید | 25 پست

کسی کاشت ابرو  انجام داده  ؟  راضی بودین ؟ 

من ابرو دارم ولی مدلش قشنگ نیست ، کوتاه هم هست ، نمیدونم بکارم یا نه ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

منم دلم میخاد بکارم

ولی مامانم میگه میکرو بهتره

‌ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه، سرم تقويتى سريتا بگير يكسال استفاده كن بعد ببين چه ابروهاى پاچه بزى درميارى ، عالى ميشه 

واقعا ؟؟؟ من تاج ابروهام خیلی ریخته از بس رنگ کردم. 

سرم تقویت مژش هم شنیدم خوبه 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
منم دلم میخاد بکارم ولی مامانم میگه میکرو بهتره

میکرو فقط یک یا دو سال دوام داره . اونم بعدا رنگش پخش میشه و شبیه تتو قدیمی ها میشه

ببین اگه تهرانی و می‌خوای ابرو یا مو کاشت کنی هر جایی که میری پیش نجف بیگی نرو چون مطمئناً پشت سرت یه جایی اسکار خیلی خیلی بزرگ می‌ذاره و از اون بدتر گند می‌زنه به ابروها و موهایی که می‌خواد برات بکاره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اره کاشتم الان ۹ ماهه بله خیلی راضی ام ..نگو عکس ک گشادم 😂

موهای ابروت سیخ سیخی نشدن ؟

ببین اگه تهرانی و می‌خوای ابرو یا مو کاشت کنی هر جایی که میری پیش نجف بیگی نرو چون مطمئناً پشت سرت ی ...

ممنون که گفتی ، من بین ۳ تا کلینیک موندم ، ستاره ساعی و سمیه زمانی نیا و چهره شو

ممنون که گفتی ، من بین ۳ تا کلینیک موندم ، ستاره ساعی و یمیه زمانی نیا و چهره شو

ببین حقیقتاً هیچ کدوم از اینا رو به خدا نمی‌شناسم که بهت معرفی بکنم ولی تو کلینیک نجفی همسرم کاشت مو انجام داد و خیلی خیلی ناراضی بودیم و یه خانمی هم اومده بود اونجا داد و بیداد می‌کرد پشت سرشو که نشون داد واقعاً دلم به حالش سوخت عملاً کچل شده بود پشت سرش چون نجف بیگی نتونسته بود خوب فلاپ‌برداری بکنه برای کاشت ابرو

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ن 

من تا برای موضوعی حرص میخورم و استرس میگیرم خیلی زود موهای سرم سفید میشه ، الانم کلی موی سفید دارم ولی اونجور نیست که نشه کاشت کرد ، با خودم میگم ابرو بکارم نکنه بعد مدتی سفید بشه