2777
2789

سلام دوستان عزیزم هر حاجتی ک دارید هر تعداد صلوات مثلا اول  نیت کنید هزار تا صلوات هدیه به حضرت ام البنین بفرستیدد. و ازش حاجتتونو بخواید خیلی مجرب و حاجت میده منم دعاکنید این ماه باردار باشم ممنون ازتون انشالله ک هر کسی ک در  انتظار بچه هست دامنش سبز بشه ب حق پنج تن 🙇‍♀️🙇‍ توکل ب خدا 

عزیزم ان شاءالله تااخر امسال خدا به حق ابروی حضرت عباس بهت یه فسقلی سالم و صالح میده

شماام اگه تونستید توی دعاهاتون برای ازدواج من دعاکنید اسمم زهراست دعاکنید کسی که دوسش دارم ادم مناسبی باشه و ازدواجمون سربگیره

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
عزیزم ان شاءالله تااخر امسال خدا به حق ابروی حضرت عباس بهت یه فسقلی سالم و صالح میده شماام اگه تونس ...

ممنونم از دعای قشنگت مهربوون . 

حتما برات دعا میکنم عزیزم انشالله از خداوند میخام هرچی که ب صلاحته برات رقم بخوره مهربون . ب زمان بندی خدا اعتماد داشته باش . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.