2777
2789
عنوان

پاک کردن تاتو ابروبا لیزر

48581 بازدید | 81 پست

امروز نوبت دارم با لیزر کیو سوییچ اگه کسی تجربه ای داره لطفا بگید چه جوریه پاک میشه یا نه جاش زخم نمیشه یا گوشت بالا بیاد

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️

من لیزر ابرو کیوسوییچ میرم 

الان ۵ جلسه رفتم خوبه 

خیلی کمرنگ شد 

بعضی جاهاش کلا محو شد 

شما هم برو حداقل ۴ یا ۵ جلسه یا بيشتر باید بری تا اثر کنه 

با یکی دو سه جلسه درست بشو نیست 

من هر ۲۰ روز یکبار میرفتم و لیزر انجام میدم

مراقبت بعدش هم خیلی مهمه

تا سه چهار روز مدام باید پماد زینک اکساید بزنی برای سوزش و زخمش

تا دو روز بعدش نباید آب بخوره

روز سوم حموم میری و همچنان زینک رو میزنی تا کامل زخم خوب بشه

از روز چهارم به بعد مدام باید ترمیم کننده بزنی که پوستت بازسازی بشه و چال و اِسکار نمونه 

کرم ترمیم کننده مهمه 

من ترمیم کننده سیکالدرم گرفتم خوب بود واقعا 

بین ۳۰۰ - ۳۵۰ قیمت داره 

اینترنتی بخری ارزونتر هم هست همین کرم

قرمزیش هم بمرور زمان میره 

تا دو هفته کامل باید ترمیم کننده دستت باشه

در کل باید صبور باشی 

زمانبره 

رنگ تتو من قهوه ای روشن تقریبا بود

که خیلی کم به قرمزی میزد

لامصب ده سال پیش زده بودم 

هر چی صبر کردم بره نرفت 

اونم ترمیم تتو ابرو نرفته بودم 

میگم دیگه ترمیم کننده خیلی موثره برای رفع قرمزی و خارش و زخم 

دو سه روز اول هم سفید میشه رنگ ابروهات 

بمرور درست میشه

یکم از ابروهات هم با لیزر میریزه که بمرور زمان در میاد 

باید باحوصله و صبور باشی

آدم غلط کنه سمت این چیزا بره که الان هم هزینه داره برای از بین بردنش هم دردسر  

ایشالا جلسات ریموو ابرو رو کامل رفتی و تموم شد؛ ابروهاتو با روغن کرچک و تقویت ابرو سِریتا و رُزماری تقویت کن خوب میشه در میاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ تتو من قهوه ای روشن تقریبا بود که خیلی کم به قرمزی میزد لامصب ده سال پیش زده بودم  هر چی ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی انقدر کامل توضیح دادی ممنون

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
من لیزر ابرو کیوسوییچ میرم  الان ۵ جلسه رفتم خوبه  خیلی کمرنگ شد  بعضی جاهاش کلا م ...

سلام عزیزم  من سه جلسه ریموو با مواد انجام دادم  کمرنگ شده ولی کاملا پاک نشده   بنظرتون با لیزر پاک میشه ؟؟؟

سلام عزیزم  من سه جلسه ریموو با مواد انجام دادم  کمرنگ شده ولی کاملا پاک نشده    ...

آره پاک میشه

من بعد از ۶ جلسه رفت

یعنی هر جلسه که میری تاثیر خودشو داره

الان که چند ماه از آخرین جلسه لیزر کیوسوییچ میگذره قرمزی ناشی از زخم و اینا همه رفته

زمانبره و صبر میخواد 

یکی پنج جلسه جواب میگیره یکی بالای ده جلسه 

تعداد جلسات بستگی به رنگ تتو و عمق موادش داره 

خداروشکرچه عالی  کاملا پاک شد؟؟ ترمیم کننده چی زدی ابرو سفید نمیشه

آره خوب بود

گفتم که زمانبره و حوصله میخواد

ترمیم کننده سیکالدرم جلد زرد میزدم.

سه روز اول باید پماد بتامتازون زد تا زخم خوب بشه؛ بعد ترمیم کننده بزنی

ابرو موقتا سفید میشه و یکم میریزه که بمرور زمان خوب میشه.

سلام بچه ها من امروز رفتم لیزر ابروهام، کلا الان ابرو ندارم و زخمه بنظرتون‌تا کی این زخم خوب میشه و می تونم با مداد بکشم

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
سلام بچه ها من امروز رفتم لیزر ابروهام، کلا الان ابرو ندارم و زخمه بنظرتون‌تا کی این زخم خوب میشه و ...

سلام تا یک هفته زخمه بعدش خوب میشه

من پنج بار رفتم ریموو کمرنگ شده بود ولی پاک نه دیگه تصمیم گرفتم با تمام کچلی و زخم ابرو  لیزر کنم فقط دیروز اولین جلسه لیزر بود تمام آبروم زخمه و صورتی حالا زخمش خوب بشه خیلی ضایعه؟ چون مجدد سر ماه باید برم.فقط نمی دونم این وسطا عروسی و مهمونی یا دورهمی بود و زخمش خوب بود  می تونم با مداد هاشور یا ریمل بکشم؟

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

الآنم چشمام کلی ورم کرده🥴 کمپرس سرد گذاشتم هنوز ورمم

من پنج بار رفتم ریموو کمرنگ شده بود ولی پاک نه دیگه تصمیم گرفتم با تمام کچلی و زخم ابرو  لیزر ک ...

زخمش کنده میشه نگران نباش تتوهم با لیزر جواب میده