2777
2789
دو ساعت دارم روی معنی بچتم فکر میکنم میگم این یعنی چی آخه

بچتم يعني چت  کنم 

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچتم يعني چت  کنم

آره خودمم فهمیدم.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
عززیزم 😭 میدونم به فکر دخترتی و نمیخای تنها باشه اما بدون تا شوهر آدم کامل خاطر جمع نباشه نباید بچ ...

لعنت به قانون اخه یه پدر با این افکار چه بچه ای میتونه باربیاره

خدایا کاش من بمیرم خلاص شم 🥺🥺🥺

نه چه حرفیه میزنی

از من بهت نصیحت با دخترت خوش باش خیلی به کارش کار نداشته باش هر چی بیشتر بهش گیر بدی بدتر وبدتر می کنه

وقتت رو به خودت و دخترت اختصاص بده

بعدم بهش بگو واقعا فکرهام رو کردم هیچ لزومی نداره از تو دوباره بچه دار بشم ترجیح میدم وقتم رو صرف دخترم و خودم بکنم

چرا بمیری عزیزم تو خیلی ارزشمندی اون باید نگران از دست دادنت باشه نه اینکه با پررویی تهدیدت کنه

خب هدفت که ذاتا ارتباط با مردا نیست فقط تلافیه.من نمیگم تو بکن اما من باشم میکنم چون خیلی ذات تلافی ...

خوبشم اینه حالا برگشته بهم میگه روبیکامو بزن گوشیت موقعی که من نبودم به جای من بارلم چت کن 😕😕😕

فقط فحش نصیبش کردم 🥺🥺🥺من نمیتونم بهش چیزی بگم سگ اخلاقه

ولش کن فقط ازش پول بگیر برا خودتو دخترت خرج کن پس انداز کن

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

نه چه حرفیه میزنی از من بهت نصیحت با دخترت خوش باش خیلی به کارش کار نداشته باش هر چی بیشتر بهش گیر ...

وقتی این حرفارو میگه بهش میگم دخترمم برمیدارم میرم دیگه هم نمیام میگه راهت بازه 🥺🥺🥺